Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra, hogy egy 165 cm magas férfi és egy 180 cm magas nő összejöjjön?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 01:13
11/19 anonim válasza:
Ha egy alkarnyi méretű buzogányfejű szörnyeteg van a gatyádban akkor esetleg lehet esélyed. Egy 180 centis nőnek nagyon minimum 20/5-ös farok kell.
12/19 anonim válasza:
Egy 165 centis férfinak még a 150 centis nőknél sincs esélye.
14/19 anonim válasza:
7-el kell egyet értenem teljes mértékben !!!!! ugyan azt tudnám csakírni mint ő !!
15/19 anonim válasza:
hát, hiába vigasztalnak itt páran, pont ekkora "férfi" vagyok én is. még a méretben hasonló, vagy kisebb csajok is magas pasit keresnek, hogy felnézhessenek rá:)
szerintem esélytelen. lehet, hogy él valahol svédországban, vagy ausztráliában pont egy olyan csajszi, aki simán összejönne veled, meg szerelem első látásra,stb, csak jóeséllyel soha nem fogsz vele találkozni:)
16/19 A kérdező kommentje:
Van egy S Mercedesem. 21 millióért vettem.
2022. nov. 26. 09:54
18/19 anonim válasza:
# Meg valószínűleg egy S-es méretű szerszámod. A 21 centis dákó hiányát egy 21 milliós autóval próbálod kompenzálni.
19/19 A kérdező kommentje:
Megszoktam már, hogy irigyek rám a proletárok
2022. nov. 27. 01:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!