Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szentesen tudnátok jó randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szentesen tudnátok jó randi helyet? (többi lent)

Figyelt kérdés

40+-osok vagyunk. Nem ismerem Szentest. De akár szentes környéke is jó.

Lazább programra vagy vacsira gondoltam.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. nov. 22. 06:07
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Vmi kisebb romantikusabb vendéglőben pár ital vagy salata vagy reggeli vmi egyszerűbb dolog.
2022. nov. 22. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szentes az egyik kedvenc városom, már ha csak sétálgattok a belvárosi részén, az is nagyon szép tud lenni, onnan át a parkba a hídon.

Adventi időszakban nagyon szépen ki szokott világítva lenni, szerintem az egyik legszebb csongrád-csanád vármegyei kistelepülés. (Bár az energiaválság miatt nem tudom, hogy idén lesz-e karácsonyi díszkivilágítás.)

Kávé&sütire nekem a Dancsó Erika szalonjában lévő Atelier Café tetszik a legjobban. Szerintem randizós kávé&süti esetén ideális lehet illetve a szentesi Szecessiós Ház (nem tudom, hogy az energiaválság miatt nyitva van-e, ott volt egy jó kis cukrászda).

Szentesen vacsizni a Galéria Kávéház és Étterem vagy ha pizzáznátok, akkor a La Casa Ristorante-t ajánlom.

Hódmezővásárhely nincs olyan messze Szentestől, ott vacsira szívesen ajánlom a Bandula Vendéglőt és a Bagolyvár éttermet. A Bagolyvár étterem mellett van egy kis park is, ha sétálnátok.

2022. nov. 22. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Ráfogok keresni ezekre a helyekre. :)

Szombaton lesz a randi! :)

2022. nov. 23. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi ez falu vagy kozseg.
2022. nov. 23. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es: a falu és a község egymás szinonimái, ugyanazt jelentik, a község hivatalosabb formában. Hogyhogy nem hallott Szentesről? Város. Be kell írni a googléba, amit az ember nem tud.
2022. nov. 25. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!