Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néz engem egy csaj nem egyfotában, hanem sokszor rámnéz és rám mosolyog akkor én tetszek neki?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 18:00
3/9 anonim válasza:
igen de a biztonság kedvért még nem erőszakold meg...
4/9 anonim válasza:
Igen, magamból kiindulva..:D 20/L
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy fodrász és a búrádat nézi, hogy mit tudna belölle kihozni. Ha meg vigyorog is közben akkor viszket már a pecke.
6/9 anonim válasza:
Ha van valami furcsa vagy érdekes a külsődön lehet,h azt nézi...:)
de ha nincs ak szerintem tetszel neki,magamból kiindulva:)
7/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat
csak azért kérdem mert estem már így egyszer pofára de sztem semmi érdekes nincs a külsőmön
2010. szept. 30. 16:06
8/9 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy vak a csaj. Te meg azt hiszed, hogy téged les.
9/9 anonim válasza:
Biztos h tetszel neki...mert nálunk lányoknál az a praktika h ha tetszik egy fiu akk igy probálunk üzenni neki h hivj már el vhova:)szoval hivdd el vhova!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!