Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek se érdeklem már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se érdeklem már?

Figyelt kérdés

Megbeszéltem egy randid szombat délutánra egy pasival még azon a héten csütörtökön, akkor beszéltünk utoljára, majd vasárnap írt, hogy ne haragudjak, de 2 ember felmondott náluk, és ezért nem volt ideje írni, (valamilyen Kontroller csoportvezető? vagy mi) és sajnálja, hogy elmaradt a szombat, esetleg van-e kedvem pótolni?

Én pedig gondoltam most picit húzom az agyát, és mondtam neki, hogy vasárnap randin voltam.

Annyit mondott, hogy ok, sok sikert, örült, hogy megismert.

Majd 2 napig nem írtam neki, ezek után írtam neki, hogy részemről semmi komoly azzal a sráccal mert nem jön be.

Viszont erre csak annyit írt, hogy majd találsz mást.

Szerintetek már nem akar tőlem semmit?

2022. nov. 16. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem már nem. Ő őszintén megírta hogy mi történt és sajnálja. Sőt, még fel is ajánlott egy új dátumot a randira.

Te meg kb elüldözted. Nem mondom hogy halott ügy, de kezdi elveszíteni így az érdeklődését.

2022. nov. 16. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

"Szerintetek már nem akar tőlem semmit?"

Igen, ahogy mondod.

"gondoltam most picit húzom az agyát, és mondtam neki, hogy vasárnap randin voltam."

Ez egy nagyon hülye ötlet volt. Ő látszólag komolyan gondolta, ebből számára az derülhet ki, hogy te nem és ezért ejtett. Ennyi.

2022. nov. 16. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Két szék közül a padlóra. Vagy nem is létezett a másik szék? Mindegy, megérdemelted. :)
2022. nov. 16. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Elég egyértelmű hogy nem akar már semmit
2022. nov. 16. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Így jár az aki taktikázik. Ráadásul még hazudtál is.

Megérdemled.

2022. nov. 16. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. nov. 16. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a pasi is fura. Ha tudja hogy nem lesz jó a randi akkor azt illik előtte lemondani, nem hülyíteni a másikat hogy várja ott a randit, készül rá, de ennyit nem képes írni, hogy bocs nem érek rá. Én biztos nem játszmáztam volna a helyedben. Még aznap írtam volna neki egy üzenetet hogy ha nem jó a randi vagy nem akarja akkor mondja meg és akkor nem várod, nem készülődsz, helyette tervezel más programot. Ha engem ignoràlna így egy pasi, úgy hogy két szót nem szól hogy ne várjam mert nem jó neki, akkor kapásból levonnám a konzekvenciát és többet nem foglalkoznék vele, nemhogy belemenjek ilyen játszmákba. Itt mindketten hibáztatok, de nem kell ebbe beleragadni. Legközelebb keress korrektebbet és légy te is az.
2022. nov. 16. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Hát azért az elég érdekes, ha a mai világban valaki nem tud annyit sem írni, hogy bocsi de nem tudok elmenni a lebeszélt randira. 😄 Nem kell hozzá a telefonon lógni, de nettó tahóság nem szólni, miközben a másik valószínűleg készül. Nagyon megbízható egyed lehet. Azzal meg ne jöjjön senki, hogy fáradt, mert egy sort írni nagyjából semmi energia. Neked sem kellett volna játszmáznod, de inkább engedd el, lehet írnám neki, hogy köszi már találtam. Aztán kalap kabát.
2022. nov. 17. 08:10
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Hát jó nagy paraszt volt a csávó. Megbeszéltek egy randit szombatra és vasárnap írja meg, hogy miért nem ment el rá? Az ilyesmit illik előre jelezni.

Szerintem örülj neki, hogy megszabadultál tőle.

2022. nov. 17. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
#2 ez baromság, egyszerre több emberrel is szoktak randizni az emberek, semmi sértő nincs benne.
2022. nov. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!