Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen messze laktok egymástól és milyen gyakran találkoztok?
Mi kb fel órára laktunk egymástól, de munka miatt nem tudtunk volna sokat találkozni, plusz a munka mellett egyetemre is jártunk, úgyhogy négy hónap (kb a nyári szünet után) összeköltöztünk.
A korábbi kapcsolataim is intenzivek voltak, heti 4-5 tali, ottalvassal, egy kivétel egy távkapcsolat volt, ott a hétvégéket töltöttük együtt.
Nekem az 1. kapcsolatomban úgy volt, hogy én a 13. kerületben laktam Budapesten, exem meg Vecsésen. Az olyan másfél óra távolság mondjuk. Heti 1-2× volt tali az elején. Amikor már 2 éve voltunk együtt, akkor péntektől vasárnapig nála aludtam, mert külön házrészbe költözött, hétfőtől csütörtökig meg külön. 3 év után lett vége.
Jelenlegi párommal 750 km volt köztünk az elején, és 2-3 hetente találkoztunk 2-3 napra, amíg a Covid bele nem zavart a határátlépés=karantén szabállyal. Utána összeköltöztünk. Azóta is együtt élünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!