Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy ismeretlen, jóképű, magas férfi odamenne hozzátok, és azzal a szöveggel nyitna, hogy "Randiznál velem?", ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Igent mondanátok?Értékelnétek a bátorságát?2022. nov. 11. 09:39
11/16 anonim válasza:
Ha csak úgy, minden előzmény nélkül jönne oda, akkor nemet mondanék. A bátorságot értékelem, de felmerül, hogy mi tetszett meg annyira? Ha csak a külsőm, az nagyon kevés. Jobban szeretem, ha legalább pár szó elhangzik előtte, hogy lehessen egy első benyomás, és csak utána felhozni a randit. Mondjuk én olyan típus vagyok, akit elsőre mindig rosszul ítélnek meg külső alapján, és "csalódás" a vége, ha beszélgetünk kicsit.
12/16 anonim válasza:
11, honnan akarsz előzményt ?
Az első benyomás a külső, ezt hidd el, lehet hogy csak 15sec. de akkor is az, valamidre beindult a pasi (nem a kanossága).
És igen, ekkor kell beszélgetni 1-2 percet, hogy fogjon meg a másik stílusa, gesztusai, a hangulat.
13/16 anonim válasza:
11 vagyok. Utcán előzményt? Sehogy. De vannak szituációk, amikor vadidegenekkel kell pár szót váltani. A külső nagyon nem minden, nem véletlenül mondják, hogy megszólalásig szép valaki. És igen, kell az az 1-2 perc beszélgetés, hogy megtudd, hogy megfogott-e a másik stílusa stb. De ha azzal indít, hogy elhív randira, majd a második szavam után meggondolja magát, vagy én, hogy igent mondtam, az elég kellemetlen. Ezért nem jó egyből a randira hívást felhozni. Legyen más "dumája" helyette, ami arra jó, hogy az az 1-2 perc beszélgetés megtörténjen.
14/16 anonim válasza:
Meglepődnék és hangulat, szimpátia függvénye a reakció. 99% hogy nem lenne a válasz, 1% hogy visszakérdezés: mégis mire gondolt mint randi? Üljünk be valahova meginni valamit és beszélgetni? Okés. A randi hogy máris nyomás dugni, lekoptatás a válasz.
15/16 anonim válasza:
Ha végre egy jó pasi jönne így oda akkor igent mondanék, sajnos nek azok jönnek 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!