Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél elhízott emberrel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 09:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen de csak ha hajlandó az egészségesebb életmódra
Ha a személyisége tetszik akkor igen
Nem
75 szavazat
1/26 anonim válasza:
Előbb tisztázzuk mit jelent az elhízott. Ha túlsúlyos az még nem vészes. Ha kövér akkor már nagyon nem valószínű.
2/26 anonim válasza:
Igen,én éppen ilyen hölgyet keresek!/150 kg+/
3/26 anonim válasza:
Attól függ, mennyire elhízott van. Van az a fajta elfolyósan elhízott test, ami még engem is taszít, pedig egy bizonyos szintű kövérséget én nem tartok undorítónak. Előző párom is túlsúlyos volt, de úgy is tetszett, külsőre is.
4/26 anonim válasza:
Nekem az elfolyósan elhízott tetszik!
5/26 anonim válasza:
Már volt rá példa, a volt férjem, több 10 kiló felesleggel. Viszont rajta jól oszlik el, van izom is bőven, és a sok többlet ellenére sem "folyik szét".
6/26 anonim válasza:
Kis pocaknak nem vagyok ellene és lehet itt-ott egy pici kapaszkodó, tehát olyan túlsúly kategóriáig.
7/26 anonim válasza:
Igen, mivel amúgy is telt/kövér nőt keresek ;).
8/26 anonim válasza:
Nekem pl anno pár kicsit túlsúlyos volt picit nagyobb termetű de nem volt kövér.Szerintem a kövér meg a túlsúlyos nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!