Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan lány akit taszítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akit taszítanak az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

20-as évei elején járó fiúró van szó. Rendszeresen kondizik, izmos erről fotókat is tesz fel instára. Meg utazgatós képeket, meg drága autó mellett pózoló képeket is oszt meg magáról. Helyes és követi a legújjabb divatot.

Minden lánynak ilyen fiú az álma, van olyan esetleg akit ez taszít?

2022. nov. 6. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Teljesen jol csinalod. N
2022. nov. 6. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok ertelme van mas autoja mellett fesziteni..
2022. nov. 6. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok lányt taszít ez.

De főleg az az ostoba hozzáállás taszító iszonyatosan, hogy egy felnőtt ember azt hiszi, minden nőnek egyforma az ízlése...

2022. nov. 6. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem taszít, nekem az elvont művész-bölcsész softboiok tetszenek, nem az ilyen proli menőgyerekek.
2022. nov. 6. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Jelen.

Azzal nincs gond, ha valaki szeret sportolni (mondjuk az ilyen tipikus “kondizós pasik egyenesen taszítanak), de ha direkt ilyen fotókat tesz ki, azzal biztos, hogy nem egymást keressük. (Az meg a másik, hogy nagyon nem az eseteim a kigyúrt pasik, inkább az átlagos vagy kicsit “mackósabb” alkat jön be, vagy hogy szokták ezt mondani.)

A drága autó mellett pózolás szintén kiábrándít. Ha élete első kocsiját veszi meg, és annyira lelkes, hogy kitesz róla egy képet, hát legyen. De ez az állandó kocsikról posztolás szerintem proli dolog.

Az utazgatós képekkel szerintem nincs semmi baj, de csak akkor, ha élményekről posztol, nem arról, hogy milyen drága helyeken jár.

Az, hogy helyes, nyilván mindenkinek bejön (de egy elég szubjektív fogalom).

“követi a legújabb divatot” - nem az öltözködése miatt ismerkedek valakivel, de maradjunk annyiban, hogy még SOHA nem tetszett olyan, aki követte volna a divatot, vagy különösebben foglalkozott volna az öltözködésével. :D

2022. nov. 6. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es válasz kapcsán eszembe jutott, hogy nekem meg az ilyen STEM-es, kicsit nerdy softboi wannabe-k jönnek be. :D

(#5 voltam)

2022. nov. 6. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Bortonben also vagy felso agyat kapna? Ezen minden eldol
2022. nov. 6. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
7. Az ilyenek a felso agynak a felsobik reszet.
2022. nov. 6. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb. az 50%-uk elhányja magát ettől.
2022. nov. 6. 23:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket kerülöm nagy ívben. EZ az üres fejű pláza cica fiú megfelelője.
2022. nov. 7. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!