Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, hogyan reagáltok a napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan reagáltok a napi környezetetekben arra a férfira, akinek ti nagyon bejöttök, de részetekről nincs kémia?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Ignorálom. Van jobb dolgom is, mint vele foglalkozni. Mégis mit kéne, hogyan kéne reagálnom? Pátyolgassam a kis lelkét?
2022. nov. 4. 21:27
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdekel, ha nagyon nyomul, akkor leállítom.
2022. nov. 4. 22:01
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem nézem, nem kezdeményezem a beszélgetést. Csak a kötelezőkröl beszélek vele, soha nem kérdezem meg a személyes dolgait. Kb igy.
2022. nov. 4. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Egyszer világosan letisztázom vele a helyzetet korrekten. Ha nem ért belőle, egyre gorombább leszek.
2022. nov. 4. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Csak a munkára koncentrálok. Elzárkózom.

Ha ennek ellenére nyomul, akkor határozottan megkérem, hogy maradjunk a munka témánál, én nem vagyok erre vevő, és otthagyom.

2022. nov. 5. 00:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Kellemetlen lenne. Mindenképpen tudatom vele, hogy sajnálom részemről nem viszonzott aztán próbálnék minnél kevesebbet érintkezni vele.
2022. nov. 5. 02:10
 7/15 anonim ***** válasza:
17%

A valaszok tukrozik a noi egot manapsag

.. igy torodjon a ferfi veletek.. szanalom!

2022. nov. 5. 03:10
 8/15 A kérdező kommentje:

mit jelent a nyomulás?

sima bókok néha, szemkontaktus felvétele, néha társaság keresése stb. ez nyomulásnak tekinthető?

nem rámenős bókok

2022. nov. 5. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nyíltan megmondta, hogy NEM vagy neki, mint partnerkapcsolat, akkor nyomulás, ha ez még nincs tisztázva, akkor ezt udvarlásnak hívják, nem nyomulásak.
2022. nov. 5. 09:47
 10/15 A kérdező kommentje:

nyíltan nem mondta hogy nem, hanem a szüleinek mondta, hogy nem akar velem semmit, 31 éves nőről van szó viszont

eleinte mintha még be is jöttem volna neki, vagy nem tudom...

de mostmár, néha kissé goromba tekintetet vág, egyébként normális

még meggondolhatja magát?

hogyan reagáljak erre az egészre?

munkatársról van szó, nincsen mélyebb ismeretség, hanem egyfajta köszönőviszony

2022. nov. 5. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!