Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találhatok barátnőt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok barátnőt, ha nem vagyok magabiztos?

Figyelt kérdés
Nehezen kezdeményezek és nem szoktam kiállni magamért, de ez nem tudom, hogy miért baj.
2022. nov. 3. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Így kevesebb eséllyel találhatsz. De ha beszélsz egy lánnyal, akkor csak a szemébe mersz nézni nem?
2022. nov. 3. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
De.
2022. nov. 3. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka annak, hogy nem vagy magabiztos?
2022. nov. 3. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Szerintem olyan gondolatok hogy "nem vagyok elég jó neki" "nem vagyok olyan jóképű" "nem tudom miről beszélgessünk".

Meg lehet, hogy kicsit félek a szerelemtől, mert olyankor elragadjuk az embert az érzelmek, ha visszautasítanak, annál nagyobb a csalódás.

2022. nov. 3. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Első lépés fogadd el magadat olyannak amilyen vagy, de amin tudsz azon változtathatsz is ha te attól jobban éreznéd magadat.
2022. nov. 3. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 Ilyen gondolatok sohase legyenek a fejedben. Amikor egy számodra szimpatikus lánnyal beszélsz, képzeld azt, mintha egy barátoddal beszélgetnél, és úgy jobban fognak jönni a témák.

Ó, hát visszautasítások mindig lesznek, ezt el kell fogadni sajnos, bármennyire is sz.rul tud esni ez az embernek.

2022. nov. 3. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Sí amígo.

Csak akarni,tenni kell érte és nem stresszelni magadat.

2022. nov. 8. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!