Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az arab pasik mennyire hűségesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az arab pasik mennyire hűségesek?

Figyelt kérdés
Főleg a fiatalabb korosztály érdekelne 19-20-21év.
2022. nov. 3. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik feleségükhöz egyformán
2022. nov. 3. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
eleve a vallásuk nem kötelezi őket a monogám kapcsolatra.
2022. nov. 3. 12:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hahaha ezen jót nevettem (Bécsben élek)
2022. nov. 3. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nekik szabad, de ha a no lep felre- neki annyi!
2022. nov. 3. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy félig arab srácot, aki az iszlám vallást is gyakorolja. 5-6 éve van együtt a barátnőjével, már el is jegyezte. Viszont ez idő alatt, azért volt pár kalandja, és nem hiszem, hogy a házasság lenne az, ami majd ezt megszünteti.
2022. nov. 3. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A magyar kultúrában értelmezett hűség fogalma szerint semennyire.
2022. nov. 3. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az is hülye, aki arabbal kezd ki! 🤦‍♀️
2022. nov. 3. 13:10
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Mit vársz egy olyan pasitól aki tárgyként kezeli a nőt a sok barom iszlám szabály miatt. Undorító egy népség.
2022. nov. 3. 13:13
 9/14 anonim ***** válasza:
minek arabbal? Az ország tele van hasonlókkal. Van itt mexikói , török, portugál, pakinsztán, indiai , spanyol hasonmás , nem kell ezért idegen országok között nézelődni.
2022. nov. 3. 15:01
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Emlékszem 5 éve, amikor még kolis voltam. Benyitottam a közös férfi zuhanyzóba, ahol az egyik arab pont a nagy dolgát végezte - egyenesen a lefolyóba. Jelentettem az esetet, de ő a vallásra hivatkozott: nekik mindig tisztán kell imádkozniuk. Ezt követeli a vallásuk. Mit mondjak? A kollégium vezetője tehetetlenül állt az ügy előtt. Hogy jön ez ide? Nekik mindent szabad. Ha eljönnek Magyarországra, akkor úgy csinálnak mintha otthon lennének. A nőket tárgyként akarják birtokolni. Ha szorult a helyzet, akkor mindig a vallással jönnek, ezzel pedig mindenki próbál óvatos lenni, főleg ha vezető pozícióban van. Az ellenfelei könnyen neki esnek, hogy mennyire rasszista. Undorító népség, nők, lányok óvakodjatok tőlük!
2022. nov. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!