Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkedtem valakivel lehet zavaró hogy maradtam beszélgetni még a társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 12:54
11/12 anonim válasza:
Nekem inkább az az érdekes, hogy te fent akarsz még maradni.
Én évekig (nem folyamatosan persze) használtam társkereső appokat, mondhatni függő voltam, sokat beszélgettem ott férfiakkal, teljesen beépült a napi rutinomba, próbáltam róla leszokni de két hét után mindig újra regisztráltam. Ennek ellenére amikor én először találkoztam a párommal, aznap már nem használtam. Amikor először csókolóztunk, láthatatlanná tettem magam. Amikor tudtam, hogy ez komoly lesz, töröltem magam. Nem azért, mert így etikus, hanem mert én így akartam. Mert szerelmes vagyok belé és nincs igényem arra, hogy növelje az egómat a match meg a beszélgetés.
Te miért nem törölted magad még?
12/12 anonim válasza:
Nem írta, hogy együtt vannak vagy randiznak, hanem csak annyit, hogy megismerkedett ott valakivel. Szóval gondolom, csak annyi történt, hogy elkezdtek beszélgetni. Azért ennyi után ne fogadjon már örök hűséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!