Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyan csajjal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan csajjal aki elsőre nem téged választott?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó ismerkedésben, most esélyem van egy olyan lánynál akinek évekkel ezelőtt bejöttem, de nem engem választott.

Sosem volt barátnőm, tehát egy kicsit rossz hogy az első barátnőm olyan lesz aki nem becsült meg elsőre. De ő legalább esélyt ad és szép lány.

2022. okt. 31. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtti szitu? Akkor engedd el. Az emberek változnak évek alatt, csak emiatt ne hagyd ki ami jó is lehet.

Viszont, ha te kérdezed hónapok óta ezt, akkor hagyd, mert még mindig nem akar igazán téged. Ha akarna már együtt lennétek hónapok óta.

2022. okt. 31. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
A pasik mindig olyanokkal jonnek akikkel lehet
2022. okt. 31. 12:42
 3/8 anonim válasza:
0%

Attól függ, hogyan és miért nem én kellettem, és mi van vele most.

Pl.: Diák koromban kikosarazott egy idősebb nő. De vagy 5 évvel később összejöttünk. De komoly kapcsolatra nem kellett volna, mert van 3 gyereke.

2022. okt. 31. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írj ki erről naponta új kérdést 7 évig, és csak utána lépj.

Aztán ha ez alatt a nő férjhez megy és lesz két gyereke is, akkor gyere vissza sírni.

2022. okt. 31. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
16%

Persze, hogy adnék. Inkább ő, mint a senki. Meg azzal bizonyítanád, hogy jó vagy, ő meg hülyének nézné magát, hogy jajj de kár, hogy nem adott neked lehetőséget már évekkel ezelőtt. Nem mintha a nők képesek lennének efféle önvizsgálatra, de úgy 5% esély adható rá.

Én nemhogy neki adnék esélyt, de még a velem szakító 2 exemhez és a 2 másik nőhöz is visszamennék, akikkel én szakítottam. 4/0 aki ezekből esélyt ad, szóval bárcsak olyan gondom lenne, mint neked!

32f

2022. okt. 31. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

"Nem mintha a nők képesek lennének efféle önvizsgálatra"

Inkább neked kellene önvizsgálatot tartanod. Nem véletlenül vagy ekkora csődtömeg, akit senki nem akar.

2022. okt. 31. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2022. okt. 31. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha elsőre nem kellettem, akkor miattam ne erőszakolja meg az ízlését, nem kell vergődnie, szenvednie meg megmagyarázgatnia magának azt, hogy mégis van hozzám gusztusa. Megkímélem ettől. Esélyt sem adnék neki.

2022. okt. 31. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!