Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megbeszéltük a randit 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbeszéltük a randit 1 hete a holnapi napra ,de azóta nem beszéltünk,akkor ki írjon a másikra,hogy akkor most lesz e találka? Vagy mit írjon? Vagy írjon e bárki bármit? Én vagyok a nő,ha ez számítana.

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem se írj, de ne is készülj.
2022. okt. 26. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egy kérdést megér. Feleslegesen én se készülődnék, de ha már minden le van fixálva, akkor nem elmenni is bunkóság. Bár én is arra voksolnék, hogy meggondolta magát, leszarja, de nem venném automatikusnak, hogy nem jön el.
2022. okt. 26. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt részem ilyenben, annyi különbséggel, hogy nekünk egy hét helyett egy hónap telt el. Egy nappal a randi előtt írt, elmentünk és minden jó volt. Azóta vakvágányra jutott az ügy, de megjegyezném hogy bőven nem emiatt volt.
2022. okt. 26. 11:03
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Én randira úgy készülök, hogy zuhany, borotválás, hajmosás szárítás vasalás, smink, ruha választás, nekem ezekkel simán elmegy 2 óra.

2022. okt. 26. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi lett végül, kérdező?
2022. okt. 28. 20:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Semmi,nem találkoztunk és nem is beszéltünk
2022. nov. 13. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Sajnálom, hogy így jártál, de legalább annyi előnye volt ennek, hogy nem potyára mentél volna el erre a találkára, ha pl lett volna egy megbeszélt időpontotok.

De amúgy mennyire gáz ez már, hogy milyen közel jártatok a randihoz, és erre ez a balf.sz meg meghátrált.

2022. nov. 13. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!