Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leplezzem, hogy vasbeton részeg vagyok?
Undorító dolog sztem is, fujj szörnyű.
De ha kemény vagy megiszol 3 bort is, és úgy mész a randira :D a leánynak vagy tetszeni fog vagy nem, valószínűbb hogy nem... De rajta kívül mindenki értékelni fogja XD.
Előző válaszadók, szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki 2 üveg bortól fejreáll, én 28 éves vagyok, nem 15 mégis berúgnék 2 üveg bortól és nem szégyellem, hogy nem bírom jobban az ilyen mennyiségű alkoholt. Nem azért kell inni, hogy minél több férjen, aztán eldicsekedhess vele, hanem hogy jól érezd magad.
De akármi is az indok, szerintem rémesen tapló dolog részegen odaállítani a randira!!! Az más, ha beültök a lánnyal együtt valahova 1-2 pohár borra, de előtt egyedül berúgni és úgy odamenni, pffff... Szerintem szegd meg a fogadást!!! A lánynak biztos nem fog tetszeni, akkor sem, ha buliban ő maga is meg szokott inni valamennyit, mert ő józanon fog érkezni, és egyáltalán nem számít arra, hogy Te részeg leszel. Úgy meg katasztrófa lesz az este, mert egy részeg ember nagyon fárasztó, ha én meg józan vagyok.
Nem javaslom, hogy egy másik lánnyal menj előtte randizni, hogy a fogadást is teljesítsd mert mi lesz, ha megtudja az a lány aki valóban érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!