Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Mennyire sokkolna le ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyire sokkolna le ha jönne egy pasi, aki nagyon tetszene, kedves, okos, figyelmes férfi, aztán egyszer csak kiderülne ezek mellé ez?

Figyelt kérdés

Kiderülne hogy a férfi egy gyorsétteremben dolgozik nettó 180 ezer forintért havonta és neki ez teljesen megfelelő. Nincs vagyona.

Hidegzuhany lenne?

2022. okt. 24. 14:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne pofám eltartatni magam a nővéremmel, közben meg nőket szidni az interneten 0-24-ben. Nem köpted még le magad a tükörben?

Szánalmas vagy. Az is maradsz.

2022. okt. 24. 16:25
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam.írni!

A nővered tart el, miközben itt szidod a nőket a pénzéhségük miatt! Na ettol jobban hányingerem van, mint az olajszagtol

2022. okt. 24. 16:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én megmutatnám a kérdéseit a nővérének Kíváncsi lennék, utána is eltartaná-e.
2022. okt. 24. 16:29
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig el tudja magát tartani belőle, úgy, hogy nem élősködik máson (és rajtam sem akar) és mondjuk havi 1 programra a saját részét ki tudja fizetni (mert én nem vagyok az otthon netflixezéssel vagy kertészkedéssel boldog, nekem az nem elég inger és élmény), akkor nem zavarna, persze ha hasonló az értékrendünk, szimpatikus külsőre-belsőre, ugyanaz a véleményünk a sarkalatos kérdésekről (hol éljünk? házasság? gyerek? vallás? otthoni munkafelosztás? stb.)... sokkolni meg miért sokkolna. Tudom, hogy van, aki ennyit keres tisztességes munkával.
2022. okt. 24. 17:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Zavarna, de nem az hogy keveset keres, hanem megelékszik azzal, hogy egy gyorsétteremben melózik.
2022. okt. 24. 19:17
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna a legtobb not. Mert a tobbseguk akar gyereket, aki meg nem, az a munkanak el es a jo eletszinvonalnak amihez te nem nosz fel. Ha meg gyereket akar a no, senki se vagyik arra hogy otthagyja a gyereket napi 10 orara bolcsibe es masodallassal hozza haza a hianyzo penzt amit te nem tudsz eloteremteni.
2022. okt. 24. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!