Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel rengeteget beszélgettem,párszor le is feküdtünk egymással amíg nem volt senkim. De megbeszéltük több nem lesz belőle,idősebb is volt tőlem meg elsőre nem is tartottam elég szépnek.

Közben összejöttem egy gyönyörű lánnyal, akivel egy hónapja vagyunk együtt. A másik lány ő mondta akkor rögtön hogy ki is száll a képből, azóta nem beszéltünk. És most boldognak kellene lennem,azt hittem az leszek ha összejövök álmaim nőjével,de nem vagyok. A másik lány az aki hiányzik és nem tudom mit csináljak. Szerintetek adjak még esélyt az új lánynak? Vagy keressem meg a régit? Nem tudom mit tehetnék.

2022. okt. 24. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
A helyedben az idősebb lányt választanám, mert a jelenlegi barátnőd iránt nem érzel semmit.
2022. okt. 24. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a másikhoz már kötődsz, megkedvelted. Ha az új lány kellett hozzá, hogy ez tudatosuljon benned, akkor hallgass a szívedre.
2022. okt. 24. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Fiatalt és a szebbet válaszd
2022. okt. 24. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, hallgass a szívedre! Mondd el neki őszintén amit gondolsz! Hajrá!
2022. okt. 24. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, volt bennem egy csalódás a gyönyörű barátnőmmel kapcsolatban, és visszavágyok az idősebb, intelligensebb, megbízhatóbb exemhez

23F

2022. okt. 24. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Ez nehéz eset. Akit szeretsz, azt válaszd.
2022. nov. 2. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Mikor a külső mégse minden,látjátok.
2022. nov. 3. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja, egyetértek utolsó.

És a legtöbb ember mégis csak azt nézi, azt tartja fontosnak...

Kérdező: Szerintem mindkettő nőt hadd békén és a jövőben próbálj olyan nővel járni (vagyis nem csak laza, szex kapcsolatban lenni), aki megfelelő mindkettő téren, vagy legalább egy kicsit is hasonlít rád, megmozgat benned valamit (nem a... - ra gondolok:D).

Nem lehet úgy

2022. nov. 3. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:

úgy, hogy csak azért vagy vele, mert bejon de ennyi.

(bocs, véletlen elkuldtem előbb mint kellett volna xD)

2022. nov. 3. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!