Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan incel akinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan incel akinek az apja Chad?

Figyelt kérdés

Jelen. Én ilyen vagyok. A genetika valami irónikus fintora miatt én nem lettem az.

Ezért is érdekes miért a Chadre hajtanak a nők ha nem garantált a Chad utód.

Ugyanakkor szerintetek lehet édesapátokkal csajozni, elvinni őt magatokkal, hadd lássák a csajok kinek a génjeit hordozom stb? Ez sikerre vezethet?

Vagy esetleg apum fényképével menni ismerkedni és mutatni ki a fater, hátha a Chad utód reményében esélyt adnának?

2022. okt. 23. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem, mindegyik kérdésedre a válasz: nem.

Apud mit szól a sikertelenségedhez? Nem ad esetleg tanácsokat, amiket fel tudnál használni?

2022. okt. 23. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az apám gonosz, enyhén szadista hajlamokat mutató alkoholista, van rá esély, hogy pszichopata is, ugyanis szórakozásból tesz tönkre másokat (konkrétan van olyan ember akit elmeosztályra juttatott ezzel, aztán bement kiröhögni az illetőt), vagy csak sima sértettségből. Két házassága volt, nem mondanám se incelnek se csednek, inkább az, aki betart mindkettőnek, a saját szórakoztatására, esetleg érdekből.

És a genetikám 50% tőle van, szóval mindig bennem lesz a "lélek sötét oldala". Igaz 3 kapcsolatom nekem is volt, mégha ebből az egyik csak pár napos is volt, és egyik csoporttal sem kívánok közösködni, mondjuk semmilyen más csoporttal vagy táborral sem, hiszek az önálló véleményemben.

2022. okt. 23. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha azt akarod, hogy a csajok apáddal akarjanak randizni helyetted, akkor nyugodtan áradozz, hogy micsoda kan. 😀
2022. okt. 23. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
😆😆
2022. okt. 23. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is Incel, a faterom is ,és nagyfater is.. Csalàdi tradíció
2022. okt. 23. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Valahogy nem áll össze a kép.

Apád minimum egy normie ha gyereke van, ahogy nagyapád is. Hacsak nem vagy örökbe fogadva.

2022. okt. 24. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
2: Apád azért nagy szemét.
2022. okt. 24. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Most már normie is van, egyre jobb…
2022. okt. 24. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!