Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A képen látható pasi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A képen látható pasi egy Chad? Nők mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kockafej, lapátáll

2022. okt. 21. 19:51
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%

Pont azt akartam írni mint a 30-as. Amúgy tényleg vannak olyan fotói ahol nagyon helyes, mondhatni angyalarcú, viszont érdekes hogy a kérdező két olyat linkelt ahol konkrétan bugris arca van, úgy előretolja az állát mintha bulldogharapása lenne. Ez jól jellemzi az incelek ízlését.

A sok tetkó és ahogy öltözik/öltöztetik, nagyon prolis. Kár érte.

A gigachad meg egy vicc, egy karikatúra.

2022. okt. 21. 22:32
 32/57 anonim ***** válasza:
69%

Itt pl cuki, kétségtelenül

[link]

2022. okt. 21. 22:36
 33/57 anonim ***** válasza:
85%
#32 Ezen tényleg helyes az arca. A kérdező által linkelt képen teljesen olyan mintha másvalaki lenne. Csak azok a fránya tetkók, fúj. 1-2 még oké, de hogy az egész nyaka ki van varrva, a hideg ráz tőle.
2022. okt. 21. 23:21
 34/57 anonim ***** válasza:
6%

Én azt nem értem, hogy miét válasszak egy csóró lúzert, ha válaszhtaom a képen lathato pasit is

2022. okt. 22. 08:03
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, valahogy vetkőzd le ezt a Chad-mániát, egészen eltorzítja a személyisêgedet és az értékrendedet.

Ezek a csávók modellek, ha tetszik, vállfák, a sokmillió nő közül elvisznek néhànyat, és nem is feltétlen a legértékesebbeket. Feltehetően azokat, akiknek leginkább a külsőségek számítanak.

Beszélj erről egyszer egy pszichológussal is, amíg egészen el nem torzítod magad kívül (pl tetkók) és belül.

Nyugodj meg, milliónyi gyönyörű nő van, aki hany ettől a stílustól. Az itt hozzászóló nőknek miért nem hiszel? Nemcsak sokadik kérdést teszed fel a rengeteg negatív valasz ellenére, hanem a kérdésekhez adott kommentjeidben is rendre ráteszel egy lapáttal. Miért kérdezed meg akkor, ha leszarod a véleményeket? Az a perverziód, hogy sokak előtt bálványozod ezeket a modelleket, persze a saját arcodat fel nem vállalva.

2022. okt. 22. 09:08
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
Púderezett bakkecske, hát ez k urva jó!!! :D
2022. okt. 22. 15:14
 37/57 anonim ***** válasza:
28%

"szóval hogy nőhöz jusson az ember mindenképp ilyen külső kell:?"

Igen. Szóval nem szükséges több ilyen kérdést kiírnod.

2022. okt. 22. 16:31
 38/57 anonim ***** válasza:
29%

Ilyen egy Chad. Jóképű, jótestű, nagyfarkú.

[link]

2022. okt. 22. 17:25
 39/57 anonim ***** válasza:
0%
Most itt beszóltak nekem az elején meg lepontoztak, de attól még amiket írtam tények. Stephen James profi modell és volt profi sportoló. A fizikuma nagyon jó, de az alap adottságai is azok, nyilván rengeteg munkája van benne. A stílusa szerintem az egyik legjobb, pontosan tudja hogy mi áll jól neki és a legjobb adottságaira épít. Itt többen írták hogy nem néz ki jól meg linkelgettek mindenfélét hogy ki néz ki igazán jól.Ők valószínűleg férfiak voltak és összekeverik azt hogy a férfiak szerint milyen férfi néz ki igazán jó, meg a nők szerint. Ez két különböző dolog, lásd male gaze és female gaze. Ők leb*zizzák Stephen Jamest, de igazabol szerintem teljesen rossz szempontokat vesznek figyelembe. Sokan férfi még mindig ott tart, hogy b*zis ha egy férfi foglalkozik az arcbőrével, méretre szabott ruhákat hord, akár 4szer is lemegy a terembe egy héten, formára igazítja a szemöldökét stb. Csak hát ugye a legtöbb férfit kvára nem az érdekli, hogy más férfiak mit gondolnak a külsejükről.
2022. okt. 22. 17:44
 40/57 anonim ***** válasza:
49%
az komoly
2022. okt. 23. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!