Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A képen látható pasi egy Chad? Nők mit gondoltok?
Pont azt akartam írni mint a 30-as. Amúgy tényleg vannak olyan fotói ahol nagyon helyes, mondhatni angyalarcú, viszont érdekes hogy a kérdező két olyat linkelt ahol konkrétan bugris arca van, úgy előretolja az állát mintha bulldogharapása lenne. Ez jól jellemzi az incelek ízlését.
A sok tetkó és ahogy öltözik/öltöztetik, nagyon prolis. Kár érte.
A gigachad meg egy vicc, egy karikatúra.
Én azt nem értem, hogy miét válasszak egy csóró lúzert, ha válaszhtaom a képen lathato pasit is
Kérdező, valahogy vetkőzd le ezt a Chad-mániát, egészen eltorzítja a személyisêgedet és az értékrendedet.
Ezek a csávók modellek, ha tetszik, vállfák, a sokmillió nő közül elvisznek néhànyat, és nem is feltétlen a legértékesebbeket. Feltehetően azokat, akiknek leginkább a külsőségek számítanak.
Beszélj erről egyszer egy pszichológussal is, amíg egészen el nem torzítod magad kívül (pl tetkók) és belül.
Nyugodj meg, milliónyi gyönyörű nő van, aki hany ettől a stílustól. Az itt hozzászóló nőknek miért nem hiszel? Nemcsak sokadik kérdést teszed fel a rengeteg negatív valasz ellenére, hanem a kérdésekhez adott kommentjeidben is rendre ráteszel egy lapáttal. Miért kérdezed meg akkor, ha leszarod a véleményeket? Az a perverziód, hogy sokak előtt bálványozod ezeket a modelleket, persze a saját arcodat fel nem vállalva.
"szóval hogy nőhöz jusson az ember mindenképp ilyen külső kell:?"
Igen. Szóval nem szükséges több ilyen kérdést kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!