Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen férfivel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfivel mit lehet kezdeni ? Mire volt ez jó,miért változott meg ennyire?

Figyelt kérdés
Találkoztunk tegnap előtt . Napokig beszélgettünk . Teljesen jól elvoltunk,zökkenőmentesen ment,még furcsáltam is !!! Aztán találkoztunk egy spontán találkozó,spontán program keretében . Megnyílt ő is én is ,teljesen más volt mint írogatás közben . Normálisan el lehetett vele beszélgetni . Miután elváltunk el tűnt . 4 óra után előbukkant . Szóba se hozta a találkozót,előtte napokig azért nyaggatott ,hogy nagyon kíváncsi már stb... fel se hozta ,hogy egyáltalán pozitív vagy negatív voltam e számára ha már ezzel nyüsztetett rákérdeztem,annyit mondott nem csalódott,de teljesen át váltott a pasi kezdett tiszta idiótán viselkedni ami tőle nekem nagyon furcsa volt ,teljesen elvágták volna ,nem így ismertem meg.Nekem ez nagyon negatív volt így közöltem vele,hogy inkább hagyjuk egymást mert ez nekem nem tetszik . Mi lehet az oka ennek? Voltatok már hasonló szituációban ? Én még sose !!! A normális segítséget,válaszokat elre is nagyon szépen kszönöm !!!! N32
2022. okt. 13. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Valószínüleg nem jöttél be neki, de ezt nem akarta ilyen nyíltan kimondani.
2022. okt. 13. 08:48
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
44%

Gondolom sose randiztàl csúnya nővel.

A talàlkozó jókedélyű hangulata valszeg megjàtszott volt,hasonlatosan a női: de jól elvoltunk, majd ghosting reakcióhoz.

2022. okt. 13. 08:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam,nekem is teljesen máshogy jött le a pasi mint a beszélgetések során.Volt ,hogy pislogtam én is ... De akkor utána minek keresett.Én nem írtam neki semmi, ő írt de nagyon idiótán viselkedett. Én el köszöntem tőle mivel részemről ennyi,nem így ismertem meg ,nem akartam én se tőle semmit ,így messengeren tiltottam is ! Másik,hogy meg állás nélkül csak a lányáról kelett hallgatnom a dolgokat ... Másnak is van gyereke de szerintem első találkozón nem így kelett volna ezt sem
2022. okt. 13. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Xdd tiltottad : D
2022. okt. 13. 08:54
 5/7 A kérdező kommentje:
4 mivan,nincs ma suli ?
2022. okt. 13. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jött be mint férfi, nem jött be amiket beszélt és tiltottad is, akkor nem tökmindegy??
2022. okt. 13. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van egy ikertestvére?
2022. okt. 13. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!