Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van hogy egy ilyen “kapcsolat” mellett Tinderezek?
Nem vagyunk együtt a sráccal. Randizgatunk, de ő már többször kihangsúlyozta, hogy nem tudja mit akar, egyenlőre jól érzi magát velem, de ki tudja mit hoz a holnap. Még az elején mondta hogy amikor nincs barátnője van hogy több lànnyal is tinderezik párhuzamosan, de mostmàr nem csinálja amióta velem randizik.
A kérdés, hogy mennyire oké szerintetek, hogy Tinderezek? Annyi hogy randizni nem megyek el, ezt meg is beszéltem velük, mert azokat az embereket nem akarom átcseszni. Mert alapvetően ha a srác azt mondaná hogy összeszedte a tökeit és szeretne kapcsolatot, azzal a lendülettel hagynám ott a Tindert.
1. Tinderezel randi nélkül, tehát az ottani srácokat eteted feleslegesen. (Ha azt mondod, nem, tudják, hogy nincs randi, mégis szóba állnak veled, akkor figyu cica én is írok privit aztán dumálhatsz velem is...)
2. A srác nem tudja mit akar, de te egy ilyen semmirekellő céltalan, tudatlan surmóra azonnal ugranál.
mondd hogy van logika a gondolkodásodban, kérlek
32F
Amig nem dönti el, addig ne is feküdj le vele, nehogy koppanj!
De egyebkent nekem az a velemenyem, hogyha tenyleg te kellenel neki, akkor osszejonne veled. En igenis beszelnek másokkal es ismerkednek, mert most mit varj ra? Nem az atyauristen o.
ha lány vagy, akkor oké és érthető és támogatjuk, hogy kapcsolat mellett tinderezel.
ha fiú vagy, akkor egy hazug disznó vagy amiért kapcsolat mellett tinderezel
ez ennyire egyszerü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!