Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne éreznem randi után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne éreznem randi után?

Figyelt kérdés
Eddig az összes parkapcsolatom úgy alakult ki, hogy már ismertem az illetőt. Most voltam párszor randizni, de nemtudom, hogy mit kéne éreznem. Volt, hogy 2. talalkozo utan mondtam a sracnak, hogy kedvelem meg minden de inkabb hagyjuk. mert komolyabb erzesek nincsenek bennem iranyaba. De ott volt bennem hogy mivan ha idore lett vna meg szuksegem.Jelenlegi fiunal 1. talalkozo utan ugy vagyok hogy udvarias, aranyos volt,jól elbeszélgettünk. Megbeszéltünk még egy találkozót, nyilvan gondolom oldottabb lesz már a hangulat, kozvetlenebbek leszunk egymassal. Nekem azert ido kell eleg nehezen szeretek meg ugy igazan barkit. De az o idejet se akarom huzni, mit mondanatok hanyadik talalkozo az amikor donteni kell hogy ebbbol lesz e valami vagy nem?

2022. okt. 9. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Az első randin eldől, hogy szeretnék egy találkozni még vele vagy sem.

A szeretet pedig nem jön egyik pillanatról a másikra.

Mit tudsz elképzelni vele? Vonzó számodra, el tudnád képzelni, hogy lefekszel vele?

Vagy ő az a személy akinek szívesen elmesélnéd, hogy aznap milyen volt a randid azzal a jó pasival?

2022. okt. 9. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
szerintem ez teljesen rendben van, nálunk is ez van, a lány is nagyon jó társaságnak tart engem, én is őt, én azért már többé-kevésbé odavagyok érte, annak ellenére, hogy ő az első találkozás alkalmával elmondta hogy "csak barátok", de az utóbbi időben abban egyeztünk ki, hogy még "meg lehet győzni", valószínűleg nála sem első percekben alakulnak ki a dolgok, ahogy nálad sem, ha a másik fél is megérti, és türelmes veled, akkor adjatok időt egymásnak :)
2022. okt. 9. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
#2: Teso, azert ez nem tul biztato.
2022. okt. 9. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Izgatottság, meg kívánnod kéne a jelenlétét és szexuálisan erősen vonzódnod hozzá.
2022. okt. 9. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!