Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 31 évesen egy pár hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 31 évesen egy pár hónapos távkapcsolaton kívül semmiféle kapcsolatom nem volt, lényegében mondhatom azt hogy sose volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Pár hónap után dobott a csaj, egy vállalkozó pasi miatt, meg amúgyis messze laktunk egymástól ugye, halálra volt ítélve az egész.

Később nem tudtam becsajozni. Párszor dugtam, főleg idősebb nőkkel.

Lényegében egy érintetlen férfi lennék?

F/31

2022. okt. 8. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az. Meg alkoholista.
2022. okt. 8. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De azt mondhatod, hogy sosem volt komoly kapcsolatod.
2022. okt. 8. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
tudom hogy nagyon rossz lehet hosszú távon egyedül maradni, főleg ennyi ideig, de kérlek ne tegyél már fel erről napi 10 kérdést, mert ettől nem lesz jobb
2022. okt. 8. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd volt, komoly kapcsolatod nem volt. Ennyi. A nővéred akinél csövezel jelenleg jó bula amúgy? Sorban állnak nála a kanok vagy ő is csak vergődik úgy mint te? Miért nem boronál össze valami barinőjével?
2022. okt. 9. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!