Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem, hogy számotokra mit jelent, amikor azt várjátok el az adott partnertől, hogy gáláns legyen veletek?
Viselkedjen úriember módjára (engedjen be maga előtt az ajtón, segítse le a kabátomat, stb.).
Tudom, hogy van egy anyagi értelmezése a szónak, de számomra ezt jelenti.
Amikor társkeresőn ezt írja ki egy lány, az magyarra lefordítva ennyit tesz, tartsál el, mert nő vagyok.
Mindezt a kőbányai panelrengeteg,1,5 szobás lakásából írogatja mindenkinek, a kis félszobából.
2-es!
Telitalálat,én is így gondolom.
Sajnos az ilyen paneltelepi kis szobából kiszabadult lánykák akarják a világot megváltani, a bolti eladós melójukkal együtt.
Ilyet manapság nem szabad már!
Ne erősítse a patriahátust kérlek!
Semmi megkülönböztetés nem megengedett.
Kinyitja az ajtót, fel és lesegíti a kabátomat, kinyitja a kocsiajtót segít beszállni. Étteremben kihúzza nekem a széket. Ide sorolnám a kézcsókot is. Az udvarias kommunikációt.Hogy engem maga elé helyez bizonyos szituációkban, például mikor fáztam akkor levette a kabátját és rámadta.
Nem elvárás de jól esik hogy a párom ilyenekre is gondol. 33/n 31#f
Pl alap, hogy randin a férfi fizet.
32N
6# 7# Tessék szépen betartani az egyenlőséget nektek is.
A feminizmus rátok is vonatkozik ám!
Először tudni kéne, hogy mi az a feminizmus barátocskám.
Am ha ennyire zavar a feminizmus akkor gondolom meleg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!