Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek el kéne mennünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne mennünk randizni úgy,hogy nekem nincs semmim?

Figyelt kérdés

Van egy nő aki randizna velem én is szeretném azonban a szüleimmel lakom egy olyan helyen ami egy menthetetlen koszfészek ezt pedig szégyellem. Ő tudja hogy a szüleimmel lakom de azt nem hogy nagyon kicsi, rossz állapotú.

Nem a szüleimmel lakást szégyellem hanem az épületet magát.

Albérletbe nem akarok menni mert nem keresek olyan jól.

A véleményetekre volnék kíváncsi.

Mit tennétek a helyemben?

Azért írtam ezt ki mert úgy érzem magamban hogy amíg nem fogok tudni sok pénzt keresni addig nem fogom tudni megadni magamnak a teljes mértékű önálló életmódot és amíg ez nincs meg addig úgy gondolom helytelen volna bármiféle párkapcsolat is számomra. A szégyenérzetem van mivel nincs szép házunk de az albi nekem tényleg drága.

Kössz a válaszokat előre is

30f

2022. szept. 29. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%

Nincs értelme nekik hajtani!

[link]

2022. szept. 29. 23:45
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Mikor megismerkedtem a férjemmel, jóformán egy váltás ruhája nem volt, csak egy felesége, akivel éppen nem élt együtt, meg egy csaknem lakhatatlan vidéki házuk. Nekem ruhám ugyan volt bőven, de azon kívül semmim, csak egy férjem, akitől válni készültem, és a szüleimmel laktam. Na erre varrjál gombot!
2022. szept. 30. 08:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, a mai világban sokan laknak egyedül, és mennyi 20-on éves van, aki még esetleg nem is tudja, hogy tíz év múlva is ott fog pecózni a faterékkal.

A szüleim korosztálya zömmel a nyári konyhában, vagy a kis szobában kezdte a családi életet, pedig az a szocializmus volt. Akkor is sokba került az albérlet, igaz sok más meg kevésbe.

Ennyi idősen már ne húzd az időt! Igenis el kell menni randizni, a normális nőket nem az érdekli, hogy most milyen élethelyzetben vagy, hanem a benned lévő potenciál. A többi nővel meg nem kell foglalkozni. Gondolj bele, egy válás után 40 év felett hány férfi és nő kezdi újra a szüleinél lakva, kisemmizve? Ha koszfészek a ház, akkor szedd össze magad, és alakíts ki valamilyen rendet, amit meg is tudsz tartani. Egy rozoga vályogházat is fel lehet dobni, ha rendszeresen nyírva van a fű, festve a kerítés. Ezek nem százezres tételek. Ha a szüleiddel jól ki lehet jönni, minden további nélkül felviheted a lányt is.

2022. szept. 30. 08:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jav.: "...sokan laknak egyedül a SZÜLŐKNÉL..."
2022. szept. 30. 08:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó, hogy észrevetted, változtatnod kell magadon, a viselkedésmintáidon, gondolkodásmódodon. Javaslom, hogy folytasd a munkát, ne hagyd abba!

Lényeg a lényeg, hogy nyugodtan ismerkedj vele, mehet a randizás... majd ő eldönti, hogy tud-e veled lenni a szegényes helyzeted ellenére, vagy nem. Neked pedig nagyon nem szabad beleélned magad, amíg nem lehetsz biztos benne, hogy elfogad téged.

Tudom, ez alá tudja ásni az érzéseket, a vonzalmat, az ismerkedés könnyedségét, de valahogy előre kell mozdulni az életben, tenni kell, és meg kell rakadni a lehetőségeket. Lehet nem ő lesz az igazi, de lehet, hogy igen. És amíg van rá lehetőség, addig próbálkozz, ismerkedj vele, bátran 🙂

2022. szept. 30. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
És ki tudja,hogy hogyan áll a csaj anyagilag?Lehet ő is sz.rul. Az első 1-2 randit próbáld nyilvános helyre szervezni,ne vidd haza(első randikon különben se szoktunk még szülőknek bemutatkozni), próbáld kideríteni hogyan áll az anyagiakhoz a lány.Ha normális,meg te érdekled akkor nem a lakhatási körülményeiden meg az anyagi helyzeteden fog lovagolni,ha meg anyagias,hát akkor lapát.
2022. szept. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!