Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy belémszeresse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy belémszeressen egy pasi? A kölcsönös vonzódás megvan, de én már totál belezúgtam, szeretném, ha ő is igy érezne!

Figyelt kérdés
Még nem történt semmi konkrét pl.csók,cak dumálunk meg mosolygunk egymásra.Csak félek hogy csak egy éjszakára kellek neki...hogyan bolondítsam magamba?Külsőmmel nincs gond,és belülről is próbálok szimpatikus lenni neki...:)
2008. dec. 22. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Ha megvan a közös téma,a közös vonzódás,és valóban érdekled a srácot,akkor szinte nyert ügyed van :)

Az jó taktika,ha kialakítasz benne egy jó összképet magadról,és utána mindig eggyel több jó tulajdonságodat,erősségedet mutatod meg neki.

Ezenkívül bebizonyíthatod neki azt is,hogy színes egyéniség vagy:ha pl. sportosan szoktál öltözködni,akkor lepd meg egyszer egy igazán nőcis és csinos összeállítással.

Ha a személyiségeddel-kinézeteddel le tudod venni a lábáról,és nem engedsz meg neki hamar BIZONYOS DOLGOKAT,akkor biztos,hogy nem csak egy éjszakára varázsolod el...

Sok sikert:)

2008. dec. 22. 23:53
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2008. dec. 23. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az elottem levo valaszoloval.Ugyanigy voltam en is.A baratommal neten ismerkedtunk meg.2 ev dumcsizas utan vegre talalkoztunk.Nem kell mondanom,elso latasra beleszerettem.A baj ott volt,hogy O meg nem erzett irantam semmit.Tetszedtem neki,tartott hozzam,ezenkivul semmi.Ha hiszed,ha nem,azt tettem amit az elso hozzaszolo irt.Lassankent,hetrol-hetre felfedtem egy-egy jo tulajdonsagomat.Mindig valami ujat mutattam magambol.

Aztan egy alkalommal,amikor neten beszeltunk azt irta nekem,hogy:SZERE....En tettem a hulyet:),viccesen rakerdeztem,hogy ez mit akar jelenteni?Azt valaszolta,hogy ez a fel szo jelkepezi,hogy kezd belem szeretni.Azota mar annyira szerelmes belem,hogy azt mondja akar az eletet is adna ertem(es ezeket tettekkel is bebizonyitja).Most egyutt elunk,mert mar nem birtuk a 100 km-nyi tavolsagot,nem birtunk ki sok idot egymas nelkul.

Remelem nem baj,hogy elmeseltem a kis tortenetemet.Ezzel is azt akartam bizonyitani,hogy az elso lany,aki valaszolt neked tokeletesen igazat irt.Legalabbis nalam bevalt.Mindig tartogass a tarsolyodban egy kis meglepetest a pasinak.Ezt szeretik Ok,ha nem tudjak teljesen kiismerni a not.

Remelem,hogy segitettem Neked.

2008. dec. 23. 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen,segítettél...megpróbálom ezeket alkalmazni,bár még nem járunk,de remélem hamarosan fogunk! :)
2008. dec. 23. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Ertem.Akkor mindent bele,es sok sikert Neked!

Kellemes Unnepeket!

2008. dec. 24. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
na??? lett belőle valami?? :)
2011. febr. 14. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!