Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy belémszeressen egy pasi? A kölcsönös vonzódás megvan, de én már totál belezúgtam, szeretném, ha ő is igy érezne!
Ha megvan a közös téma,a közös vonzódás,és valóban érdekled a srácot,akkor szinte nyert ügyed van :)
Az jó taktika,ha kialakítasz benne egy jó összképet magadról,és utána mindig eggyel több jó tulajdonságodat,erősségedet mutatod meg neki.
Ezenkívül bebizonyíthatod neki azt is,hogy színes egyéniség vagy:ha pl. sportosan szoktál öltözködni,akkor lepd meg egyszer egy igazán nőcis és csinos összeállítással.
Ha a személyiségeddel-kinézeteddel le tudod venni a lábáról,és nem engedsz meg neki hamar BIZONYOS DOLGOKAT,akkor biztos,hogy nem csak egy éjszakára varázsolod el...
Sok sikert:)
Egyetertek az elottem levo valaszoloval.Ugyanigy voltam en is.A baratommal neten ismerkedtunk meg.2 ev dumcsizas utan vegre talalkoztunk.Nem kell mondanom,elso latasra beleszerettem.A baj ott volt,hogy O meg nem erzett irantam semmit.Tetszedtem neki,tartott hozzam,ezenkivul semmi.Ha hiszed,ha nem,azt tettem amit az elso hozzaszolo irt.Lassankent,hetrol-hetre felfedtem egy-egy jo tulajdonsagomat.Mindig valami ujat mutattam magambol.
Aztan egy alkalommal,amikor neten beszeltunk azt irta nekem,hogy:SZERE....En tettem a hulyet:),viccesen rakerdeztem,hogy ez mit akar jelenteni?Azt valaszolta,hogy ez a fel szo jelkepezi,hogy kezd belem szeretni.Azota mar annyira szerelmes belem,hogy azt mondja akar az eletet is adna ertem(es ezeket tettekkel is bebizonyitja).Most egyutt elunk,mert mar nem birtuk a 100 km-nyi tavolsagot,nem birtunk ki sok idot egymas nelkul.
Remelem nem baj,hogy elmeseltem a kis tortenetemet.Ezzel is azt akartam bizonyitani,hogy az elso lany,aki valaszolt neked tokeletesen igazat irt.Legalabbis nalam bevalt.Mindig tartogass a tarsolyodban egy kis meglepetest a pasinak.Ezt szeretik Ok,ha nem tudjak teljesen kiismerni a not.
Remelem,hogy segitettem Neked.
Ertem.Akkor mindent bele,es sok sikert Neked!
Kellemes Unnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!