Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a kinézeteddel van baj (ha már mindenáron pontozni kell, akkor 6-os), inkább azzal, hogy van valami elb.szott fájdalom benned, ami miatt imádod aláztatni magad idegenekkel. Én nem kívánok neked semmi rosszat, sőt, tök jó lenne azzal szembesülni egyszer, hogy boldogabbá vált az életed, így kérlek, ha csak egy tanácsot fogadsz meg valaha a gyakoriról, az legyen az, hogy elmész pszichológushoz.
Nem azért, mert gyökér/hülye/elmebeteg stb. lennél, hanem azért, hogy kidolgozd magadból azt a köcsög belső hangot, ami már annyira a lényed része, hogy már kívülről is igényled, hogy ugyanazt halld/olvasd.
3.vagyok
Csak egy buta poén volt! Ne sértődj meg!
Egyébként hogy állsz a társkereséssel?
5-ös!
Ezek szerint te is így nézel ki?
5.
Te magad is gyakoris felhasználó vagy. Vagy ez a komment tartalmazott volna egy "Kivéve engem, aki menő vagyok és csak viccből járok ide... (Remélem beveszik!)" részt is?
"Bazsi, fogytál? Csak így tovább! Remélem, sikerült a piáról is leszoknod."
Fogytam, igen. 5 hete nem iszom már alkoholt egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!