Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem miert nem megy,mint az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miert nem megy,mint az exemnek?

Figyelt kérdés

Fel evig jartunk, ami eleg keves idonek tunik,de nagyon szerettem. Mindegy igazabol miert, de szakitottunk es rettentoen osszetort.

O mar 2 het mulva csajozott.

A szakitas ota eltelt 5 honap, de meg mindig bele sem tudok gondolni,hogy barmilyen pasival elmenjek randizni, ha bejon, akkor sem. Hogyan tudnam atformalni magamban,hogy ez ne legyen igy es szivesen talalkozzak pasikkal?

Gondolom egy csak fel eves kapcsolat utan mar ennek a folyamatnak mennie kellene.

2022. szept. 25. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szakító fél már jóval előbb lezárja a témát, mint a másik. Van hogy hónapokkal ezelőtt. Jelen esetben benne van, hogy irántad sosem érzett semmit, mivel tényleg nem voltatok sokáig együtt.

Neked ez rosszul esik nyilván, te megszeretted, máshogy álltál hozzá. Neked több idő kell, teljesen normális.

Mozogj emberek között, barátokkal, ha nincsenek akkor szerezz új haverokat, ismerősöket. Nem kell pasizni míg rosszul érzed magad, de befordulni sem. Még a tél lemegy, látod az ünnepek után hogy semmi nem történt hogy egyedül vagy és tavaszra már semmi bajod nem lesz.

2022. szept. 25. 20:29
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Sértett ego,plusz az exed 85%os valószínűséggel az új csajjal kavart, míg együttvoltatok.
2022. szept. 25. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

Minden ember mas neken volt h tobb mint 1 ev kellett egy rovidebb kapcsolatot teljesen elfelejteni.

Amugy az sokat segit ha randizol, nem kell eroltetni de ha valaki mas ferkozik a fejedbe az segit igazan, nekem ez a tapsztalatom. Persze elkotelezodni ilyenkor csak nagyon alaposan megfontoltan szabad.

2022. szept. 25. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!