Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek undorító, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek undorító, amit csináltam?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem valakit, találkozgatunk most, és nagyon cuki srác, viselkedésre is. Viszont külföldi, és valószínűleg már csak egy hétig lesz itt. :( (Elutazik pár napra utána, és nincsen teljesen kizárva, hogy visszajön, de nem tudja, nagyon bizonytalan benne, szóval szerintem nem..)

És közben én múltkor lefeküdtem valakivel. :/ Nem egy vadidegen, már egy hónapja ismerem, azóta ment már a flört meg ilyesmi, és amúgy is le akartam feküdni vele, csak sajnos nem előbb alakult ez így. Azért mentem csak bele, hogy hátha így lenyugszom, ami meg is történt, meg kapcsolatot nem akarunk egymással, plusz, mert ha a másik srác valóban nem jön vissza, miért utasítsak vissza egy lehetőséget?

De azért kicsit rosszul érzem magam, nem mondtam el neki. Mert ő meg ráadásul olyan kedveset írt, megkérdezte, hogy szeretnék-e így is találkozni még, hogy bizonytalan az egész, mert tudja, hogy ez rossz így nekem, és nem akar önző lenni meg stb.

Szerintetek?

2022. szept. 22. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ne emészd nagyon magad ezen, egyik kapcsolatnak sincs jövője ahogy látom.
2022. szept. 22. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem is kell neki elmondani. Nem vagytok együtt, senki nem ígért semmit a másiknak, szóval azt csinálsz, amit akarsz. Persze nem esne jól neki, de ez van.

Ne legyen ezért rossz lelkiismereted.

2022. szept. 22. 07:36
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Semmi rosszat nem csináltál. Nem fogadhatsz hűséget egy srácnak akit úgyse látsz többet. Legalább jól esett?
2022. szept. 22. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nem a férjed, párod, de még kapcsolat se lesz. Minek állnál apácának emiatt a dolog miatt?
2022. szept. 22. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen, az, de már nem tudsz mit tenni.
2022. szept. 22. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
A külföldi sráccal nem is volt szex, csak a nyomulóssal?
2022. szept. 22. 11:18
 7/9 A kérdező kommentje:
De, volt vele.
2022. szept. 22. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ribi!

Külföldi, cuki srác: arab, mi?

Fújj!

2022. szept. 23. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Látom, elfogadó libsik már pontozgatnak!
2022. szept. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!