Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megéri elhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri elhívni randira?

Figyelt kérdés

El szeretnék hívni egy lányt randira, de nem tudom, van-e értelme? Pár hónapja kezdtünk el beszélgetni, de úgy érzem, hogy ha nem én kezdeményeznék akkor ő nem írna nekem soha. Voltunk egyszer moziba, ami után azt mondta hogy jól érezte magát, de amikor mondtam, hogy máskor is elmehetnénk arra nem reagált és azóta nem is írt.

23F

2022. szept. 22. 02:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szemét csajok... :D Lehet lepontozni.
2022. szept. 22. 02:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme. Jól látod, nem akar randizni veled.
2022. szept. 22. 04:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd, nem tetszett neki a film.
2022. szept. 22. 05:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak most hivod randira, amikor hónapokig beszeltetek? Komolyan nem értem. Eleinte meg lehetett is nála esélyed, pl a moziba is elment veled, de amennyit tokoltel simán lehet, hogy ennyi idő alatt jött a képbe más.

23N

2022. szept. 22. 06:20
 5/13 anonim ***** válasza:

6:20-asnak:

"ami után azt mondta hogy jól érezte magát, de amikor mondtam, hogy máskor is elmehetnénk arra nem reagált és azóta nem is írt".

Ezt mivel magyaráznád? Gondolom ez időben nem sokkal a mozizás után történt. Egyébként meg a mozi is randi, nem?

2022. szept. 22. 06:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mivel magyarázom?

A filmet élvezte, de a srác társaságát nem. Vagy nem akarta, hogy randinak gondolja. Ha a srác fizetett mindent, akkor randi volt, ha a lány meg nem reagált arra, hogy legyen következő, akkor egyértelműen kioffolta a srácot.

2022. szept. 22. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez egyre jobb. :D Ha tetszik a film, de a srác társaságát nem élvezem, akkor az == nem érzem jól magam.

"Ha a srác fizetett mindent, akkor randi volt" -> Ez szép. Tehát ettől lesz valami randi? :D

2022. szept. 22. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem kell ki forgatni, amit írok. Eleve nem találkozom olyannal, aki nem tetszik legalább külsőre. Lehet, a csajnak tetszett külsőre, de aztán ahogy beszeltetek, nem fogta meg. Dolgozd fel azt’ kész.
2022. szept. 22. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor kérlek fejtsd ki, hogy kell azt érteni, hogyha a srác fizetett mindent, akkor randi volt. Nehogy félreértsük. :)

Nem én vagyok a kérdező.

2022. szept. 22. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha engem meghív egy fiú, az randi. Így értettem. Trneszetesen ez arra vonatkozik, ha nem vagyunk együtt.

Elment a sraccal erre a randira, de végül nem jött be neki, ezért nem megy el vele többre. Ezen mi olyan értelmezhetetlen?

2022. szept. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!