Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után a következő találkozásig minden nap irtok egymásnak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel kedden volt a találkozás,a következő vasárnap lesz.Normalis ha a férfi nem minden nap keres?
2022. szept. 20. 15:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na hát igen .... nekem is már elment a kedvem tőle.
2022. szept. 20. 15:38
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Ebből sajnos nem lesz kapcsolat. A tegnapi topikodban azt írtad, nem élted bele magad. Jobban járnál, ha valóban túltennéd magad, mert ebből nem lesz kapcsolat. Randi után nem keresett. Reggel te írtál rá.

Első randin felengedtél magadhoz borozni egy idegen csávót, lefeküdtél vele.

Szerintem felejtős.

Legközelebb ne add magad ilyen könnyen, mert ez 99%-ban ugyanígy fog végződni. Hogy sehogy.

2022. szept. 20. 15:39
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

"

Ő olasz származású, angolul kommunikalunk mert nem beszel nemetul. 1,90 cm magas ,barna hajú, kék szemű, egyszerűen imádom. Olyan karizmatikus a megjelenese, stílusos, egy igazi férfi."

Igen igen, a másik 20 nő is ezt gondolja róla akivel chatel és hidd el közülük is jó párat le kell még varrnia.

Ennyi idősen, gyerekkel tényleg lehetne már kicsit több eszed...

2022. szept. 20. 15:41
 14/24 A kérdező kommentje:
Letiltom a francba, és könnyebben elméletem.
2022. szept. 20. 15:52
 15/24 A kérdező kommentje:
* elfelejtem
2022. szept. 20. 15:52
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Felejtsd el. Nem kell olasz csődörnek anyuka pici gyerekkel.. nem is beszélnétek, ha nem keresnéd. Miért nyűglődsz olyan pasi után akivel csak egy alkalom volt köztetek semmi több?

Több önbecsülést és legyen tartásod! Nem bántani akarlak, de van egy gyermeked erre úgy viselkedsz, mint egy tini.

2022. szept. 20. 21:36
 17/24 A kérdező kommentje:
En is úgy érzem hogy en udvarlok neki. De ahogy emlitettem,ma nem írtam egy szot sem,nem is fogok. Hát,ez ennyi volt .
2022. szept. 20. 21:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod előre hogy valakivel csak szex lesz, akkor legközelebb kezeld is úgy.

Vagy ha nem az a típus vagy akinek ez működik, akkor hagyd az ilyen dolgokat, nem kell felesleges fájdalom.

2022. szept. 20. 22:10
 19/24 A kérdező kommentje:

Sajnos nálam ez abszolút nem működik. Nem is úgy éreztem hogy ez egy egyszeri dolog lesz.

Lehet hogy jövő héten ismét elő venne a sarokból, és ismét jó lennék egy éjszakára, de ez nekem tényleg nem megy.

2022. szept. 20. 22:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

19. Biztos, hogy írni fog még!

Nincs ezzel baj, nem vagy ilyen "csak szex" típus. Csak ne árts magadnak és akkor ne is ehhez keress partnert. És azért ebbe az is benne van, hogy nem fekszel le pár óra után valakivel.

Én is volt, hogy az eszem tudta, hogy ebből csak szex lesz, de többen reménykedtem. Nagy pofára esés volt, azóta tudom ezeket kezelni.

2022. szept. 21. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!