Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem mutat egyértelmű érdeklődést felém, van értelme attól még randira hívni?
"egy lány nem mutat egyértelmű érdeklődést felém"
- hidd el, ezt nem tudod megállapítani náluk ránézésre, úgyhogy van -
Ha úgy érzed egyoldalú az érdeklődés, akkor inkább hagyd.
Csak te keresed, csak te lájkolod stb.
Rá lehet próbálni, de kevés az esély rá.
Először ne randira hívd a csajt! Csak hívd meg egy fagyira, kávéra, sütire. Ezzel csak annyi a célod, hogy benne lenne-e.
Ha visszautasít, akkor meg válaszold azt, hogy: Nem baj, legalább több marad neked. 😂
Elsőre majdnem azt mondtam, mint #3...de nem. A nők java egyértelmű jeleket küld.
Hagyjad.
A lepontozók meg tudnák magyarázni, hogy milyen kivetnivalót találtak az előző (3-as) hozzászólásomban? Kit sértettem meg vele? Melyik része nem tetszik?
Eddig úgy tudtam, hogy a nők nem szeretik, ha egyből "rájuk szakítják az ajtót"... 🤔
"Először ne randira hívd a csajt! Csak hívd meg egy fagyira, kávéra, sütire." - de hát az már egy randi. Legalábbis az én olvasatomban :D
Ennek ellenére persze igazad van, hogy nem feltétlenül jó ajtóstul rontani a házba, főleg ha nincsenek egyértelmű jelek a nő részéről. De ilyenkor sem fűznék azért nagy reményeket a dologhoz, oka van annak, hogy nem érzel érdeklődést.
"de hát az már egy randi. Legalábbis az én olvasatomban :D"
De ez mitől lesz randi? Számomra az a randi, amikor közös program is van. Pl elhívni valakit egy koncertre, moziba, vidámparkba, állatkertbe, túrázni, sétálgatni, stb-stb...
Egy ártatlan sütimeghívás az csak szimpla ismerősi beszélgetés. Éppen arra jó, hogy ténylegesen el lehessen dönteni, hogy el akarom-e hívni egy valódi randira. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!