Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párotok ismerkedne valakivel kirúgnátok? Ráírt valaki. Állítólag csak kíváncsiságból írt vissza neki. Azt írta neki pl hogy nincs senkije.
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 12:11
21/34 anonim válasza:
Tanulj más hibájából... az exférjemnek is volt hasonló húzása (ő azt mondta nagy bociszemekkel, hogy azért beszélgetett más nővel, amikor kb fél éve voltunk együtt, mert megijedt attól, hogy ilyen gyorsan halad a kapcsolatunk...). Én meg amilyen idióta naiv és őszintén szerelmes voltam, hittem neki. Természetesen a házasságunk alatt is többször megcsalt. Ha valaki sunyiskodik, az sajnos ilyen jellem. Jobb nem lesz, csak egyre jobban vérszemet kap majd attól, hogy te úgyis megbocsátasz neki mindent...
22/34 anonim válasza:
Ha lebukott, akkor az teljesen más. Nem bánja, azt bánja hogy Te erre rájöttél.
Legyen egy kis tartásod csajszi. Hiába írod hogy de ezt mondta meg azt mondta.
Nem.
Viccből, meggondolatlanságból se csinálunk olyat, hogy letagadjuk a párunkat ha valaki ismerkedni akar. Kár ebbe belemagyarázni bármit is. Ha helyén van a szív, az ész, az erkölcs, akkor egy ilyen soha nem történhet meg.
23/34 A kérdező kommentje:
Ráadásul távkapcsolatban élünk így még nehezebb tudni hogy éppen mit csinál. Sokszor eltűnik órákra neten,soká válaszol,soká ír vissza.
2022. szept. 17. 14:00
24/34 anonim válasza:
Nem értem, miért ragaszkodsz ennyire ehhez a férfihoz, miközben minden hozzászólásod azt mutatja, hogy ez egy megbízhatatlan alak. Aki ilyet tesz egy kapcsolatban, ráadásul csak azért vallja be az egészet, mert lebukott, teljesen megbízhatatlan, ez már csak magyarázkodás a részéről. Tartsd már többre ettől magad.
25/34 A kérdező kommentje:
Mert szeretem. De sajnos tényleg megbízhatatlan. Ráadásul hazudott már más dologgal kapcsolatban.
2022. szept. 17. 14:25
26/34 anonim válasza:
Ha nem tudok valakiben bízni akkor nem tudom őszintén tiszta szívből szeretni sem. A bizalom a világ legfotnosabb dolga, ha az nincs, semmi nincs. Többet érek egy ilyen ócska kapcsolatnál.
27/34 anonim válasza:
Jézusom, hogy tudod egy szavát is elhinni?
28/34 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szeretem, nagyon hiányzik. Azt írja hülye volt, bocsássak meg neki,ne haragudjak.
2022. szept. 17. 22:35
29/34 anonim válasza:
Légy erős és ne bocsáss meg neki. Ezt biztos hogy nem csak most játsza el. Ha megbocsátasz neki akkor máskor is meg fogja tenni.
30/34 anonim válasza:
Főleg hogy írtad hogy távkapcsolatban vagytok. Amikor nem vagy ott biztos hogy találkozik másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!