Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavarna ez titeket is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ez titeket is?

Figyelt kérdés

Randizok valakivel már 2 hete. Tinderen ismertem meg, nagyon kedves, meg sok a közös téma, mondhatni elé jól érzem magam vele. Élőben is minden jó volt, az első két találkozásig. Tegnap meg mintha kicsit más lett volna, szerintem amint egyre jobban megismer, biztonságba érzi magát annál jobban jön ki az igazi énje. Sokszor vágott fel az értékeivel, mutogatta nekem az óráját, meg az arany gyűrűit, csókolgatta az nike jelet a pulóverén, nagyon gáz volt 🤣🤣🤣🤣

Ma pedig elküldte nekem a kocsiját, hogy menjünk valahova. Nem ez fogott meg benne, engem nem érdekel mije van. Álarcot viselt szerintetek? Normális, rendes pasiból lett egy nagyzolós bunkó. Zavarna ez titeket is?

2022. szept. 16. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szóltál neki, hogy nagyon gáznak tartod ezt a viselkedést? Lehet, hogy csak átmosta valami hülye haverja az agyát azzal, hogy így kell csajozni, de ha szólsz neki akkor visszavesz. Egyébként megértelek, szerintem is kiábrándító viselkedés.
2022. szept. 16. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fuj, kis b...zeráns az ilyen. Hány éves, 14? Nagyon gáz, amit csinál, bár lehet a mai generációnak már erre van igénye. Örülök, hogy nem most vagyok tini..
2022. szept. 16. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyen gesztusnál irányba helyretettem volna, csak hogy tudja, kit néz prostinak
2022. szept. 16. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hiúság a részéről. Az ilyen embereket annyira sem tisztelem, hogy még egy ilyen kérdésre sem méltók.

Ettől függetlenül, ha neked ez bejön, akkor folytasd, de ha nem, akkor koppintsd le! 😅

2022. szept. 16. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
A Nike jelet csókolgatja? A 14 éves fiamtól is szánalmas lenne.
2022. szept. 16. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fu nem egetnem magam egy ilyennel tarsasagban. Hasznald ki.
2022. szept. 16. 15:43
 7/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Én nem is értem... A felvarróimat szoktam csókolgatni a Mil-Tec táskámon. 😆😆😆😆 Ilyenkor sikítva menekülnek a nők... Kajak nem értem, mit csinálok rosszul... 😆😆😆😆

Viccet félretéve: Ez marha gáz... Mondd meg neki szerintem, hogy a pojáca stíló rohadtul nem férfias. Lesz szíves ezt a jövőben mellőzni, ha akar valamit.

2022. szept. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!