Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak milyen csajok jönnek inkább be? Kényes olyan cicababás vagy inkább a határozott és kedves lányok? Szerintetek külsőre melyikre hasonlitok?
annyira szeretem az ilyen összehasonlítást ahol már a kérdésben benne van a válasz.
Fiúk melyik csaj tetszik jobban a ribanc vagy kedves normális csaj? Most komolyan ilyen kérdésre kell válaszolni?
Amugy meg jó ha határozott egy csaj de azt nem szeretem ha nagyon makacs, az nálam már kicsit taszít ha mindent jobban tud és mindenről megvan a véleménye.
A képen meg egyáltalán nem tűnsz cicababásnak, szerintem egy aranyos lány vagy, de fényképezni te se tudsz...
19/l-nak
Ha nem baj nem írok rád, de csak mert én csak 14 vagyok :)
De nemtudom, kérdező, neked is van egy fejed, és elég erősen befigyel némelyik képen, összességében elmondhatom: mivel nem ismerünk, nem is tudjuk helyetted megmondani, hogy milyen lány vagy, de nem vagy csúnya, sőt... de én valahogy nem kedvelem a tucatembereket. Én sem vagyok az, és nekem CSAKIS egyéniségek jönnek be.
A képekből nem derül ki, hogy az vagy-e vagy nem, de a visszahúzódó,kedves lányokban csak akkor van érdekes, ha kinyílnak nekem egy idő után. És... hogy őszinte legyek a frizurád tetszik nagyon, nem is leszel liba tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!