Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem vagyok neki fontos?
Egy éve vagyok a szeretője egy pasinak. Az elején nagyon érdeklődő volt, sokat kérdezett. Aztán eléggé megismerkedtünk, sok mindent megbeszéltünk. Sajnos a nyáron kissé eltàvolodtunk egymástól egy kis időre, de már azóta pár találka megesett. Nagyon jó vele a szex. Ha együtt vagyunk rengeteget csókolozunk. A legutolsó találkozásunkor írtó vad, de egyben romantikus szeretkezés volt. Viszont amint vége lett, kissé lerázónak tűnt, hogy ő fáradt, blablabla. Viszont csókkal búcsúzott el…
Pár nap múlva beszéltünk messengeren, céloztam egy következő találkozóra és annyival válaszolt, hogy ő elutazik…
Szóval jelenleg nem tudom hol állunk. Tisztában vagyok a szeretői viszonnyal. De ha fontosabb a párja akkor ne tartson, ez ennyire egyszerű. Számtalanszor mondtam már nem állok közéjük, ha úgy érzi már csak a terhére vagyok… de ez a gyerekes játszma 27 évesen…
"De ha fontosabb a párja akkor ne tartson, ez ennyire egyszerű."
Na nekem itt olvadt le az agyam.
Jaja, kérdezzen rá őszintén , mert a szeretői kapcsolatok csupa őszintesègről szólnak.
ez mindig csak a szexről szolt, nem is értem mit hittél h majd fontos leszel neki vagy több mint egy öntisztitó szexuális segédeszköznél ?
ő szexet kapot és ezt is akart
te szexet kaptál de többet éreztél bele, vagy akartál/akarsz
most jutott el odáig h vagy rád unt, vagy lett másik akivel most nagyon tolják szimplán azért mert másabb ujabb fiatalabb stb.
szoval igen, nem vagy neki fontos
de az átlag így bánik a ri.bancokkal, mit is vártál most komolyan...
Ezt a szeretősdit mindenki a saját bőrén tanulja meg.
Hiába kérdezik meg belemenjenek e...hiába a tanácsok úgy is belemegy aztán jön a sírás meg picsogás.
a kérdésre és a válaszokra: a sok buta, lompos feleség nem fogja fel, hogy a szeretői viszony az NEM a szexről szól (a kérdező sem hetente hétszer van együtt a barátjával). hanem a szeretetről, az elfogadásról és az őszinteségről. a szex- és szeretetmegvonással pont ezeknek a kapcsolatoknak készítik elő a terepet.
nem hiszem, hogy "elfáradt" volna a viszony, inkább csak időben és erőforrásban ennyi van benne. de ha ezt a kevés időt ilyen mélyen tudjátok megélni, akkor maradjatok meg egymásnak. itt nincsenek szintek, meg hasonlók, inkább fogd fel úgy, hogy a kettőtök kapcsolata a ti saját világotok.
"Tisztában vagyok a szeretői viszonnyal."
Ezek szerint nem vagy tisztában vele, mert az ilyen viszony pont arról szól, hogy másra nem kellesz, csak pár jó d.ugásra. Te valami miatt most elkezdtél többet képzelni a dologba, "számon kéred", ő meg azért koptat le, mert terhes neki, hogy nyomulsz, de nem nyilván nem fogja a szemedbe mondani, mert esetleg megkockáztatja, hogy bekavarsz az életébe bosszúból. Nem kellesz neki párként, mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!