Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, nektek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek mennyire fontos a párotok alkata?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, sportos, lovagolok, lovakkal foglalkozok, pasik szerint csinos. Barátom előző barátnője moletebb (kb 100 kilos lehetett vagy tobb). De mikor megismertük egyből pártolt volna át hozzám, végül igy is lett. Állandoan kívánna, nekem neha sok, azt mondta elozo barátnoit fele ennyire se kívánta, ugy erzi magát mint egy fiatal kisfiu (30eves) mindig mondja hogy nem hitte hogy valaha ilyen barátnője lesz, elozo kapcsolataiban mindig molett lányokkal volt, ennyire jol esik neki az "ujdonsag"? Nem zavar, imádom, nagyon szeretem, csak furcsálom hogy ennyire szeret és dicsér, elotte nem volt barátom, kulfoldon eltem es nem akartam ott ismerkedni senkivel. Pasik nektek mennyire számít milyen alkata van a lánynak, ennyit tud dobni?
2022. szept. 15. 17:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Másrészt nekem is miutan megismertem nagyon megtetszett, nem o hajtott rám csak, csak kezdemenyezett mert en nem mertem.
2022. szept. 15. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
#10 najó, de fordítva is így van. Egy jóképű, izmos pasihoz teljesen máshogy viszonyulunk, mint egy nem vonzóhoz.
2022. szept. 15. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Úgyse tart sokáig ez az egész,ne filózz annyit ezen.
2022. szept. 15. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Most meg megy a nyalizas, aztan jon a birtoklas. Ne vegyel fel minit, ne rakd ki a csocsod, ki volt az a pasi...majd gyorsan szulj gyereket neki. Mert hat eleteben nem lesz ekkora szerencseje meg, negyven lesz mire te 25 evesen leszel top formadban, korulolelve jokepu 30as izmos pasikkal munkahelyen stb.
2022. szept. 15. 18:42
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Annyiban fontos, hogy a kövér nőket nem tartom vonzónak. Ez ellen nem lehet tenni. Ez ilyen.
2022. szept. 15. 18:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Pedig a 8-as mondta ki a tutit. A többi csak körítés.
2022. szept. 15. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs/nem is volt még párom, de számítana.
2022. szept. 15. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Pasiknak lehet,de férfiaknak egyáltalán nem 🤫

2022. szept. 15. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Kapcsolat elejèn minden pasi egésznap kefèlne, még velem is, pedig èn dagadt vagyok meg öreg.
2022. szept. 16. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!