Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek baja van, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baja van, vagy csak hülyített?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy sráccal, és nagyon jól sikerült, nagyon sokat beszélgettünk, csókolóztunk is, meg olyan intim volt az egész, nem volt ez a feszengés.

Utána elkérte a számomat, meg mondta, hogy írni fog, és szinte egyből írt is, hogy hazaértem-e, meg utána is még beszéltünk.

Aztán írta, hogy nem is emlékszik, mikor volt ennyire fáradt ilyen korán, lehet, a darázs csípés, megy aludni. (Pont akkor csípte meg egy, amikor találkoztunk.)

Na és azóta most el van tűnve, még a válaszomat sem nézte meg. Azt nem látni, hogy mikor volt fent utoljára.

Szerintetek mi történt? :(

2022. szept. 10. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom alszik. Mivel nem írtál az eltelt időről, ha ez 1 hete történt, akkor remélem nem kell magyarázni.
2022. szept. 10. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Lehwt sok volt neki randi pljsz folya.at cset is egyszerre.

Randik után az emnerek általában elfantaziálgatnak feldolgozzák a randi elmenyt a jó pillanatokon méláznak és van valamennyi idő a sima vágyakozasra is. Amikor ugy elülnek benned az érzések vagy kialakul a másikra való hianyérzés.

Nem az állandó kontaktban lenni. Az ugy sok.

2022. szept. 10. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Vigyél neki kálciumot, és adrenalin injekciót ha még életben szeretnéd tartani. :)
2022. szept. 10. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Hány évesek vagytok?
2022. szept. 10. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

3, bocs az OFF-ért, de azért ilyennel poénkodni elég erős. A kalciumnak meg amúgy semmi értelme, ha valóban allergiás rá valaki...

Kérdező, várnék még a helyedben, talán csak kipiheni magát és keresni fog.

2022. szept. 10. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak tegnap randiztatok, gondolom, este fele. Azóta beszeltetek is, csak most nem irt. Nem kell temetni a dolgot. Ha holnap sem ír akkor viszont hagyd inkább.
2022. szept. 10. 19:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, de nem köszöntünk el, vagyis nem úgy, mert amit írtam, arra kellene reagálnia. :/
2022. szept. 10. 19:06
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

engem kedden csípett meg egy darázs a fejemen, fájt aznap este a fejem, de semmi bajom nem lett.

ecettel kentem be a fejem, nem volt itthon kálcium, de más.

2022. szept. 10. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
*se más
2022. szept. 10. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, ha holnap sem ír akkor felejtsd el. Velem és nagyon sok mindenki mással is volt már, hogy jól sikerült a randi, mégsem lett folytatás.

Ha holnap sem jelentkezik, akkor hagyd.

Ja és innentől te ne keresd!!!

2022. szept. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!