Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tahóság felajánlani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tahóság felajánlani autózást első randinak?

Figyelt kérdés

Ismeretlenúl nem ülnék be senki mellé kocsikázni...

Kérdeztem van e más opció?

Aztmondta nem muszáj de nála ez az első randi

2022. szept. 7. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "de nálam ez az első randi" elég gáz duma. Ráadásul nem zárja ki, hogy a kocsiban, kettesben összezárva, nem kezd el erőszakoskodni. Hivatkozva arra, hogy nem muszáj, de akkor sétálsz haza 50 km-t.

Én itt megköszönném az idejét, és vigyen mást kocsikázni. (Anyukáját, például.)

2022. szept. 8. 08:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm volt olyan naiv, hogy a srác az első randi után felajánlotta, hogy hazaviszi autóval.

A srác végül bezárta az ajtókat és a lakásához vitte, majd a kocsival leparkolt a mélygarázsba. Elkezdett kiabálni, dörömbölni a barátnőm, az lett a szerencséje, hogy pont jöttek a mélygarázsba és kiengedte a fickó.

Ezután az eset óta (bár nem velem történt meg szerencsére), soha nem ülnék be első randin egy kvázi ismeretlen autójába.

Abszolút tahóság a pasitól, főleg, hogy más opciót sem ajánlott fel. El ne menj vele.

2022. szept. 8. 09:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Be ne ülj az autójába... szerintem se biztos, hogy nem lesz erőszakos. De ha az nem, akkor is tuti dugni akar - nyilván nem akar se sétálni, se egy kávézóban beszélgetni. Ez nem játék.

Másrészt, ha ő márpedig ragaszkodik hozzá, hogy márpedig nála ez így... akkor erre találjon másik áldozatot.

Én soha többet nem kommunikálnék vele.

2022. szept. 8. 10:10
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Esetemben bejött a nőnek az autós első randi. Egy konténeres teherautót vezetek, és elhívtam konténerezni, közben beszélgettünk, zenét hallgattunk, országút melletti kifőzdében ettünk. Az sem zavarta, hogy kantáros munkásnadrágban voltam (amúgy ápolt vagyok, napi két zuhany, stb.). Pár hónap kapcsolat lett aztán, ő az embert nézte, nem a külsőségeket. F52
2022. szept. 8. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Előző vagyok, mondjuk mi ismertük kicsit egymást előtte, mert annál a dohányboltnál szoktam kávézni, ahol ő eladó, szóval már nem voltam teljesen idegen.
2022. szept. 8. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerősök voltatok, az azért picit más, így van. További sok boldogságot nektek!
2022. szept. 8. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es: és még olcsón megúszta a barátnőd! Végződhetett volna rosszabbul is! Soha nem ülünk be idegen autóba!
2022. szept. 19. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező elmentél végül ?
2022. szept. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!