Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tudnátok nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudnátok nálatok fiatalabb fiúval együtt lenni?

Figyelt kérdés

Mondjuk Te 20 éves vagy a fiú meg 18.

Azt mondják hogy a lányok korábban érnek, de ha egy lány fiatalabb fiúval jön össze akkor valószínüleg lány "gyerekes"?

2022. szept. 7. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szokott lenni 20 eves fiúm.

A korosztalyom nekem tul komoly es oreges.

34/N

2022. szept. 8. 07:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, legtöbbször a korombelieket is túl éretlennek és gyerekesnek tartom.
2022. szept. 8. 08:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 ez nem korfüggő dolog. A mostani barátom 23 évesen sokkal érettebb, mint a 35 éves exem.
2022. szept. 8. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 27 barátom 25, egy éve vagyunk együtt. De 20 évesen volt egy kapcsolatom aki 4 hónappal később hogy összejöttünk töltötte a 18-at.
2022. szept. 8. 09:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom aki 4 évvel fiatalabb volt és működött szóval igen, mindig meghagyom ezt a kaput is, mert szoktak lenni meglepetések. :)
2022. szept. 8. 12:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Férjem fiatalabb nálam, pont 2 évvel. De a legtöbb exem is fiatalabb volt 1-2 évvel. Én igazából vállalom is, hogy gyerekes vagyok, szerintem a komolyságot túlértékelik. Jobban szeretek nevetni, bohóckodni, meg hülye vicceket elsütni. A problémákat felnőtt módon megbeszéljük, munkánkban helytállunk, sikeresek vagyunk, kisállatról, gyerekről tudunk gondoskodni. Ennél több komolyság számomra nem kell. Amíg a helyzet nem követeli meg, inkább viselkedem gyerekesen a férjemmel együtt.
2022. szept. 8. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
1,5 évvel idősebb vagyok a férjemnél, 13 éve nem jelent problémát.
2022. szept. 8. 18:22
 18/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát 20 évesen én sok vonzót nem találtam 18 éves fiúkákban, de mondjuk már a 20as éveim második felében voltak nálam 1-2-3 évvel fiatalabb pasijaim.
2022. szept. 8. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Simán! Én sosem akartam idősebbekkel, szinte mindig fiatalabbakkal. Más kérdés, hogy visszautasítottak, pedig 5-6 fiú volt talán, aki tetszett.

Egyszer egy nálam több, mint 10 évvel fiatalabb fiú tetszett meg. Sajnos ő se akart velem kapcsolatot, amit sajnáltam, mert kedves, okos, tisztlelkű, hívő fiú. Nem tudom, hogy ezután, vagy közben ismerte meg a barátnőjét, aki, minő érdekes, nálam csak 2 évvel fiatalabb. Én is megismertem a lányt, azóta is jóban vagyok velük. Ott voltam a néhány évvel ezelőtti esküvőjükön is, a lányuk már óvodás.

2022. szept. 19. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!