Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin puszi vagy csók? Vagy mind a kettő?
Van egy lány, akivel randizni fogok. Bejövök neki és én is neki, ezt meg is mondtuk egymásnak. Megfogtuk egymás kezét is. De még randizni nem randiztunk. De fogunk, ezért is kérdezem, hogy ezek után az első randin megcsókoljam vagy még várjak a csókkal? Elég a puszi első randin a puszi is?
19/F

Passz... bár magam is utálom az ilyen válaszokat, de mást sajna nem tudok mondani, mert erre tényleg _rá kell érezni_.
Nálunk is annó úgy volt a most már kedves nejemmel, hogy az első találkozás végén, búcsúként adott ő rögtön két puszit is - amin pedig annyira felbátorodtam, hogy a következő (másnapi) találkozás kezdete után kb. negyed órával séta közben egyszerűen megállítottam, megöleltem és megcsókoltam.
Azóta is értetlenül állok egyébként önmagam előtt, és fogalmam sincs, hogy honnan vettem rá a bátorságot, mert egyébként nem vagyok egy nyomulós-rámenős típus, de ott és akkor ez tűnt helyesnek. Az azóta eltelt és továbbra is telő évek pedig egyre csak megerősítik, hogy valóban helyes volt. :)

Első randin???
Maradjunk a puszinál...de akár meg is dugh@tod ha gondolod és ő is belemegy.
Köszi az első három válaszolónak! :)
Az utolsó (negyedik) hozzászólóból látom kitört a kultúra. De ki mire büszke, nem igaz? :)

Engem az első randin megcsókolt a férjem és annyi volt...
De most jöhetnek a kövek én már szívesen se.xeltem is volna vele....elősször is...kivoltam éhezve:)))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!