Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a nagymellűeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nagymellűeket nézem meg?

Figyelt kérdés

Kamaszkorom óta csak a nagymellű csajok érdekeltek. Nem az extrém nagyok, hanem az a kellemes formás C-D kategória, vékony csajok nagy cicivel.

Eleinte elpoénkodtam, hogy biztos korán jöttem le az anyatejről, de valahol zavar, hogy a kismellű csajokat kb meg se nézem és ha megyek az utcán, folyton a csajok melleit mustrálom. Önkénytelenül.

volt pár kismellű barátnőm, de valahogy mindig hiányzott az a plusz ezmiatt:/

Velem van a baj? Hogyan tudnék ezen dolgozni?

#mell #nagy mell #mellmánia
2022. szept. 6. 08:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne bámuld túl feltűnően a nagymellű nőket, és nem lesz gond.

Ha neked ők tetszenek, akkor ők tetszenek. Nincs ezzel semmi gond, az ízléseden úgysem tudsz változtatni.

2022. szept. 6. 08:29
 2/10 A kérdező kommentje:

nem bamulom oket feltunoen, de aki ismer, az mar akkor tudja, hova fogok nezni, ha betoppan egy csaj a boltba vagy szembejon az utcan.

felszinesnek erzem ezmiatt magam, hogy csak a kulso alapjan itelek es hiszek abban, hogy egy embernek a belso szepsegeit (is) kell nezni.

raadasul nagyon ritka az en izlesemnek "megfelelo" lany.

2022. szept. 6. 08:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne veled gond? Neked ez tetszik, kész. Jogod van a saját ízlésedhez. Hidd el, még én mint kismellű nő sem vagyok ezen felháborodva, van elég férfi, akinek nem vagy nem csak a nagy mellek tetszenek.

Felháborodás akkor szokott menni, ha egy nő beközli, hogy a nagy farkat szereti. Na akkor minden kisfarkú pasi vérig van sértve🤣

2022. szept. 6. 08:37
 4/10 A kérdező kommentje:

3as: haha:) igen, az fajobb pont nekunk:)

mar csak azert is UFOnak erzem magam, mert a barataim tobbsege vagy a kis mellekre bukik, vagy egyaltalan nem erdekli oket.

de elfogadom amit irsz es koszonom a valaszt.

2022. szept. 6. 08:40
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy ettől fura, bár igaz a férfiak többségét inkább a popsi érdekli, semmint a cicik. Majdcsak találsz ilyen lányt, azért akad bőven.
2022. szept. 6. 08:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Másik kismellű nő jelen!

Szerintem sincs probléma a "beállítottságoddal". Senki sem választhatja meg, hogy mihez vonzódik, éppen ezért nem felszínesség az elvárásaidnak megfelelő nőt keresni.

Nyilván, ha a preferenciáid miatt túl sok potenciális partner kiesik, az nehezítheti a dolgodat. Ezesetben megpróbálhatsz eltekinteni egyes paraméterektől, de ha ezek nélkül nincs meg a szikra, akkor semmit sem ér a dolog.

2022. szept. 6. 08:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tetszik, akkor ez tetszik, de ha komolyan csak a külső érdekel és esetleg mondjuk bunkó veled, kiállhatatlan a személyisége, vagy csak nem is tudod valamiért szeretni, mert nincs meg a kémia kettőtök között, de a külseje miatt mégis vele vagy, na az a felszínes és szánalmas.
2022. szept. 6. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem meg kb mindegyik méret tetszik. Kivéve a túl nagy. Mert az egyáltalán nem. De a kicsi mell meg jobban bejön.

De mivel a kicsik annyira nem látszanak alapból a csomó ruha miatt, ezért nehezebb megbámulni. Szóval szerintem nincs gond veled, csak a te preferenciád pont ilyen bámulható dolog :)

2022. szept. 6. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is kis mellűként írom, hogy szerintem semmi gond nincs ezzel.

Ez tetszik neked, kész. Vannak ezzel így páran, más férfiak meg fenekeket bámulnak. Szerintem szinte bárki ki tud emelni egy testrészt ami fontos neki vonzalom szempontjából.

2022. szept. 6. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
Most ezt úgy írtad le kérdező, mintha ezzel csak te lennél egyedül. Elárulom, 10/9 férfi ugyanúgy a vékony test-nagy mellekért van oda. Csak hát ez mivel igen ritka, ezért nem jut mindenkinek. Nézni meg ingyen van...
2022. szept. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!