Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan esik rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, hogy azt mondta, nem csókol meg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, egy ideje már "kerülgetjük" egymást. 22-23 évesek vagyunk.

Tegnap is beszélgettünk és mondta, mennyire szeretne velem lenni, csak úgy átjönni, filmezni, közben főzni valamit stb. De közben tudtam azt is, hogy kapcsolatra ő nem vágyik jelenleg (hosszú kapcsolata ért véget nemrég, csúnya szakítás stb). Beszéltünk arról, hogy akkor csak szex, de ez már nekem olyan fura volt, hogy írásban ezt megbeszéljük úgy, hogy amúgy kettesben kb. sosem találkoztunk előtte, nem tudtam, élőben is annyira egymásra hangolódnánk-e stb. Szóval mondtam, hogy jöjjön át nyugodtan, rendeljünk valamit és filmezzünk. Gondoltam maximum több is történne... Oké, átjött, hozott bort, beszélgettünk és én úgy éreztem, hogy teljesen megvan a szikra közöttünk. Aztán, mikor azt hittem, megcsókol, közölte, hogy hát csókolózni biztosan nem fog velem, mert az számára túl intim és amúgy is, ne várjak ilyesmit, a szex az mehet, de ennyi. Én meg így néztem hogy akkor kb. beteszi és ennyi? Mondtam, hogy ez nagyon rosszul esik nekem, mert még sosem utasítottak így el, főleg nem azok után, amiket beszéltünk. Meg oké, nem vagyok 2 partnerrel a hátam mögött olyan hű, de tapasztalt, de ilyet még senki nem mondott nekem, hogy szexre jó vagyok, ha megcsókolni nem fog.

Utána nem is volt kedvem semmihez, kértem, hogy inkább menjen haza. Látta, hogy ez rosszul esett és utána már húzott magához, hogy jaj ő csak viccelt, meg nem gondolta komolyan. De közben amíg mondta ezt, hogy hát biztosan nem fog megcsókolni, láttam rajta, hogy ő ezt halálosan komolyan gondolja.

Aztán ma is írt, hogy nincs-e kedvem elmenni vele valahová, vagy átjöjjön-e és mondtam neki, hogy hát így a tegnapi dolgok után szerintem nem egymást keressük, mert oké hogy szexkapcsolat, de nekem attól még szükségem van az intimitásra, meg hogy ne egy darab húsként nézzen rám. Szerinte a semmin sértődtem meg és hogy aztán ő mondta, hogy csak viccelt...

2022. szept. 4. 01:48
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Jogosan és érthetően. Én sem akarnék tőle már semmit
2022. szept. 4. 01:57
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen igazad van! Az ilyen nem barát...
2022. szept. 4. 02:52
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem akar megcsókolni.

Most vagy büdös neki a szád, vagy amúgy is undorodik tőled, vagy mindkettő, de betenné a botját a saját örömére.

Ennél undorítóbb férget el sem tudok képzelni.

2022. szept. 4. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Huuu de jol tetted hogy elkuldted a p***ba!!!
2022. szept. 4. 07:14
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Na végre valaki aki jól kezelt egy szitut itt a gyakorin. Díjat adnék neked, hagyd a pibe. Ilyet egy nő sem érdemel
2022. szept. 4. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan. Ne is állj vele szóba. Paraszt!
2022. szept. 4. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos volt. Ennyi erővel prostizni is mehetne, mert ennyit jelentesz neki. Csak ez gondolom olcsóbb. Dugni akar, csak nulla intimitással. Hát szép.

Nem vagyok a szexkapcsolat híve, mert nekem érzelem kell az együttléthez. De úgy vagyok vele, hogy más csinálja, ha jó neki. De azért egy erkölcsi fenntartásom/véleményem van mindenfajta kapcsolatról: foglalkozzunk a másikkal, az érzelmeivel, és ne használjuk ki. Emberként kell kezelni mindenkit, nem egy darab húsként.

2022. szept. 4. 08:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Prostikkal sem csókolóznak. A pasik lefekszenek bárkivel akkor is ha undorodnak a nőtől.
2022. szept. 4. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled. Ez gáz, nagyon. Nem tudom hogyan mehet valakinek ennyire érzelmek nélkül, csak ürítőlyuknak használva téged... menjen krvához akkor!!

30F

2022. szept. 4. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz, küldd el a náthásba, tiltsad le mindenhonnan.
2022. szept. 4. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!