Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakit nagyon meg akartatok szerezni, és amikor "megvolt", az volt bennetek, hogy "Ennyi? Bah, micsoda csalódás!"?

Figyelt kérdés
Pl. kolléga, barát, szomszéd, stb.
2022. szept. 3. 17:07
 1/4 Ghgj ***** válasza:
100%

Tini koromban.

Tanulj meg abba beleszeretni, hogy mi imádnivaló/különleges/fantasztikus egy adott emberben, ne pedig abba beleszerelmesedni, amit a képzelgéseidben NEKED nyújt ez az ember. Nagy különbség.

2022. szept. 3. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. Egy nagyon hot milf-el voltam így. Nagyon oda voltam érte. Megszereztem. De nagy csalódás volt. Szexben sem volt olyan jó (nagyon túljátszotta a szerepét).
2022. szept. 3. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sosem volt barátnőm, részben pont ezért, mert úgyis rájönnék, hogy "ez" sem különb senkinél sem...
2022. szept. 3. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első csók volt vele csalódás. Nem azért, mert rossz volt, hanem addigra már annyiszor elképzeltem, hogy milyen lesz, hogy nyilván nem tudta hozni azt, amit "megszoktam".😂

Rendesen kétségbe estem, hogy most mi lesz? Hát, évek óta ő a szerelmem. Most kiről fogok álmodozni? Nem volt mit tenni. Újra kellett próbálni. Az már tökéletes volt😁

2022. szept. 3. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!