Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lepjem meg? Minek orulne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lepjem meg? Minek orulne a legjobban?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk eggyut es nagyon is szeretjuk egymast,minden oke a kapcsolatban,szeretnem meglepni a baratomat,egy este,hogy birnam levenni a labarol??
2008. dec. 22. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hirtelen ezek jutottak eszembe:

közös romantikus vetkőzés

sztriptiz show, természetesen tőled, valamelyik kedvenc zenétekre

vacsi, amit te főzöl

szex, valami olyan újitással, amit ő már régóta szeretett volna kipróbálni

erotikus masszázs tetőtöl talpig

Remélem tudtam segiteni, mindenjót kivánok.

2008. dec. 22. 11:41
 2/3 Srapnel ***** válasza:
66%
Lepontozhattok, de a te barátod, neked kell tudnod, hogy mivel lepheted meg. Még ezt is mi mondjuk meg? Az első hozzászóló ötletei meg kb. minden női újságban benne vannak, szóval nem újdonság (nem mondom, hogy rosszak, csak hogy tele van vele az újságárus). Egyébként ha valami nagyszabásút akarsz, nem otthonit és van fölösleges pénzed is, elviheted a barátaival tagmasterz-re, paintballra, bowlingozni, biliárdozni, sqasholni. Ha otthoni program, akkor ld. a fentiek. Mondjuk előtte nem árt azért valamennyire a barátodat is felkészíteni, mert én 10 óra munka után nem biztos, hogy valami nagyon előkészített valamire vágynék, hogy aztán rajtam legyen a kényszer. Viszont ami bármikor jó, az egy jó hosszú masszázs egy jó kaja után. Aztán vagy bealszik, vagy szexeltek, mindkettő jó lesz neki. Sőt, ha nagyon profi akarsz lenni, akkor menj el a könyvtárba, keress masszázsos könyvet és tanulj meg jó pár technikát.
2008. dec. 22. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg, hogy mit szeretne, és teljesítsd ;)
2008. dec. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!