Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjek fel egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjek fel egy férfit?

Figyelt kérdés
Mivel lehet titeket férfiak elcsábítani?

2022. aug. 25. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezzel a két kérdéssel nem fogsz bankot robbantani. Ha kifejteni sem tudod, hogy milyen férfit, milyen ő és te milyen vagy, akkor magad kell kitalálnod - hozzáteszem, neked nem fog menni.
2022. aug. 25. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha külsőre bejössz, intelligens vagy, van humorod, van kisugárzásod, tudsz olyan huncut, aranyos mégis csábító tekintettel rám nézni, akkor már el is csábítottál. Mondjuk ilyen esetben én szednélek fel.
2022. aug. 25. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én elhívtam iszogatni, felajánlottam hogy történjen már valami”… másnap ő könyörgött hogy költözzek hozzá, járjunk, milyen jó lesz”… én meg elhittem :D 4. Éve együtt szóval ez csak egy tanács.. hogy lehet így is…
2022. aug. 25. 00:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk, lépj felé?

Pl elhívod kávézni

2022. aug. 25. 01:58
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

a férfiak egyszerűbbek.

ha tetszel akkor bármilyen hülye szöveg jó, akármilyen

2022. aug. 25. 05:32
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Rebegtesd meg előtte a szempilládat cukorfalat mosoly kíséretében egy kis dekoltázsvillantással egybespékelve oszt' kész is :)
2022. aug. 25. 05:52
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
64%
Kék-zöld szemmel,hófehér bőrrel, àtlag/vékony alkattal. Ha kicsit mélyebb a hangod és mondanivalód is van,perfekt lenne.
2022. aug. 25. 06:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy tetszik neked! Mi férfiak a szóból értünk. Emellett legyél értelmes és elviselhető, akkor nyert ügyed van.
2022. aug. 25. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Egy tál gőzölgő tejfölös csülkös bablevessel!
2022. aug. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!