Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok meiket választanátok?
egy normális kinézetü semi ilyen divatot nem követö embert aki humoros nem bunkó
vagy egy divatot követö vasalt haju nagyképü "menö" BMXest
Én a 2. kategória vagyok azt leszámítva , hogy nem vasalt hajú + nem bmx , hanem monti.
respect
Sztem feküdj le mindkettővel, bajod nem lehet belőle, max olajozottabb lesz a járásod :D
Ebben a korban úgyis minden csak erről szól, meg gyakran később is...
A legtöbb ember azért csinál akármit is az egész élete során, hogy legyen hol legyen kivel legyen bármikor és bármeddig.
A többi ember meg vagy őrült vagy zseni!
én azt javaslom, neked, ha barátnőt akarzs, akkor ne úgy próbáld, hogy mindenféle jellemzőt meg dolgot magadra aggatsz, sé belekényszeríted magad szerepekbe, mert ha nem fog menni akkor kínos lesz, neked magyarul beégeted magad!
Ne akarj megfelelni senkinek se, csak jöjj tisztába önmagaddal, figyelj magadra, és legyél nyitott, kérdezz beszélgess, és SOHA ne szégyeld magad semmi miatt sem!!
Te vagy a felsőbbrendű!! És ha te szereted saját magad, akkor hidd el lesz más is aki belédszeret, és csodálni fog!
vannak nagyképű BMX-esek de amugy egyéntől függ és attol még hogy valaki azt a sportot űzi még nem bunkó paraszt menő vasalthajú. :)
ezért is a 2dikat választom.^^
(amugy barátom is BMX-ezik:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!