Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert nem akarják elismerni,hogy egy pénzeszsák pasinak jobbak az eselyei naluk mint egy atlag pasinak?
22
Még akkor is, ha ő maga hozza ezt a szintet. 😂
15: Kihányom a mekis kaját.
1-2-szer megkóstoltam, mindig kihánytam.
Én is a "pénzeszsák" kategóriába tartozom, de nincs rám írva és próbálom a való életben titkolni. Viszont a siker a magabiztosságban segít. A pénz pedig abban, hogy én osztom be a szabadidőm. Ezen kívül nagyon közvetlen vagyok. Szerintem ezek azok, ami miatt könnyebben ismerkedem. Tehát nem önmagában a pénz mennyisége, mert arról nem is tudnak.
Kívülről persze úgy tűnhet ez ismerőseimnek, hogy a pénz miatt könnyű csajoznom, mert nem vagyok jóképű.
De ha nincs pénzed, viszont a jóképűséged vagy bármi miatt vagy biztos magadban szerintem az is pont elég.
A nők egy része aranyásó. Ezt senki nem is tagadja. De nem az a többség. A legtöbb átlagos keresetű férfinak van párja (persze, ha mellette elmebajos, brutálisan ronda, igénytelen stb. akkor kevesebb eséllyel)... nekem is volt nőként hosszú távú, együttélős párkapcsolatom olyan férfivel, aki a felét, ha megkereste annak, amit én, átlag alatti fizetése volt, de nem engem pumpolt, így nem volt gondom a keresetével, nem is amiatt mentünk szét.
Azt aláírom, hogy annak kevesebb esélye van, akinek NAGYON ALACSONY / ELÉGGÉ ÁTLAG ALATTI fizetése van. Nem sok ember (se férfi, se nő) van, aki boldog tud lenni úgy, hogy kenyéren-vízen él, centizgetnie kell a pénzt, nem tud magának minőségi ételeket venni, soha semmilyen programra nincs pénz / a másik pumpolja, el akarja magát tartatni, anyagilag kihasználni... arról nem is beszélve, hogy ha esetleg valaki szeretne gyereket, azt csak szeretetből nem lehet eltartani.
Hát ez így nagyon csúnyán le van sarkítva.
Mi az átlag és mi a pénzeszsák?
Alapvetően egy nőnek, aki hosszabb távon tervezne, fontos az anyagi biztonság.
Nem szívesen alapítana családot egy olyan emberrel, aki mellett nem érzi azt, hogy jól meg tudnának élni. És nem, ez nem jelenti azt, hogy csak a férfi dolgozna.
Részemről ennyiben ki is merülne a téma, engem sosem az embernek az anyagi dolgai vonzottak. Lehet pénzeszsák, ha egyébként agyilag és érzelmileg egy nagy nulla.
Ha viszont tényleg szereted, az se érdekel, ha szegény. Jobb helyen.
És mellesleg miután a "pénzeszsákok" többsége amúgy is egy beképzelt paraszt, mindenképpen többre tartok egy rendes, de "átlagos" embert egy gazdag senkinél.
Vicces egyébként, hogy ez mostanában már a sokadik "a nők miért.." kérdés. Kezdem azt érezni, hogy egy ember írja, szórakozásból. 🫢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!