Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és még nem volt barátnőm! Hogyan próbálkozzak?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, sosem volt komolyabb kapcsolatom, 1-2 nővel tudtam találkozni és utána többször nem. Sosem jött össze és mostanra már egyáltalán nem tudok kezdeményezni bármit. Külsőm sem túl meggyőző, régies ruhákat hordok, kissé pocakos vagyok, magas, barna, kék szemű. Rengeteg hobbim van, de azok kapcsán sem jött össze semmi nő. Egyszerűen nincs ötletem hogy rendkívül unalmas életemben hogyan tudnék egyáltalán valakit úgy megkérdezni hogy valami párkapcsolat szerűt összehozzak. Magányos vagyok és nincs ötletem, a nők nem keresik a társaságomat.

(Kérek mindenkit hogy ne adjanak felesleges válaszokat.) (Nem kérem a szokásos dumákat mert azok mind hülyeségek.)

2010. szept. 23. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább probáld meg a pozítiv tulajdnosnágaid kihangsúlyozni,mint az érdeklödési köreid.

És igazad van a párkapcsolati szemléletedben. :)

Ne add fel, néha én is kibukom ,hogy mikor lsz már barátom,de én olyankor teszek eyg kis kitekintést, sokan csak úgy alapon jönnek össze másokkal,pedig teljesen eltérő gondolkodású a két illető, mások meg a buliban d*****k magukat és jól érzik magukat. Hát kösz én ebből nem kérek, inkább várok pár évet,hát ha lesz valaki értelmes. Szóval te se add fel, lehet majd a legváratlanabb pillanatban találkozol az illetővel, a legváratlanabb időpontban.

:)

Lehet picit meseszerűen hangzik,de fogockódonak nem rossz 19 évesen, én még pl úgy is tanulni akarok, bár a te eseted kissé más, mivel te már ,ha jól vettem ki dolgozol.

19L

2010. szept. 26. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg a hobbijaiddal kapcsolatos oldakra menni,fórumozni az ott lévőkkel és ha nem is barátnőt egyből de érdekes barátokat találhatsz.Aztán majd alakul.Több helyre is regisztrálj és beszélgess.Előbb utóbb akad majd olyan lány akinek szimpi leszel és talán közelebb is kerülsz hozzá !
2010. szept. 26. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:
ne nyavajogj hanem szervezz randikat. egyszer majd összejön. tutitipp
2010. szept. 26. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
nah 20 éves vagy. nem már 20, hanem még csak 20. elmúltam 21, és 1 hete vagyok együtt első barátnőmmel :) 1 éve még egy randin se voltam soha... te már találkoztál lányokkal, nem vagy olyan messze tőle mint hiszed, csak ne add fel. találkozgass lányokkal, ne úgy hogy na ő most kell neked, hanem csak ismerkedj. elsőre mikor megláttam őt azt gondoltam "na jó, hamár ittvagyok végigcsinálom, egy randi, max több nemlesz". hát lett, és mégegy, és... és azóta csak őrá gondolok egész nap és csak azt várom hogy találkozzunk. :)
2010. szept. 26. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!