Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek alapján vajon szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján vajon szívesen találkozna velem a lány?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle, hogy van-e kedve találkozni, erre ő azt válaszolta, hogy lehet róla szó, de mostanában nem igazán ér rá.

2022. aug. 17. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én akkor írtam hasonlót egy fiúnak, mikor szimpatikusnak találtam, de volt párom, és amúgy is max barátként tudtam elképzelni az illetőt.
2022. aug. 17. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Szimpatikusnak találtam, volt párom, amúgy is max barátként... A női agy rejtelmei.
2022. aug. 18. 04:33
 13/16 anonim válasza:
41%
Kérdezö: hátha nem zavar hogy te leszel Sir Friendzone, hajrá. Amit megtanultam életemben, hogy SOHA ne toljak több energiát valamibe, mint amit tőle kapok. Nagy tanulságok ezek. Punci bőven akad a világon, ne legyél balfasz, abból is elég sok van.
2022. aug. 18. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Legtöbben:

Hagyd

Kérdező:

Hát azért mégegyszer ràprobalok

🤣🤣🤣

Szegény csajnak is nagyobb fokozatra kell kapcsolnia, hogy lepattintson.

Ahogy 13. Is írja , max egy számodra kellemetlen baràtzónàt tudsz kihozni a helyzetből - egy olyan nővel lógsz majd együtt , aki aranyosnak találhat, de nem vonzódik hozzád szexuàlisan

2022. aug. 19. 00:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát oké, én is érzem, hogy nincs sok esélyem, de azért egy minimális van. Ha viszont meg sem próbálom, akkor tényleg nincs semmi esélyem sem összejönni vele.
2022. aug. 19. 08:17
 16/16 anonim válasza:
41%
15 esélyed a balf@szságra van, nem is kicsi. Kell ez neked? Ideológia meg mindenre van...
2022. aug. 19. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!